Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poszukiwacz uczucia 72

Ja szukam , może i Ty Szukasz... lecz czego kto to wie Warszawa

Polecane posty

Ja szukam , może i Ty Szukasz... czy miłości czy uczucia ,czy bliskości, spaceru , twego zapachu, czułości, Ciepła czy jak to sie nazywa dzielenia sie sobą, przytulenia, obrazu niczym za mgłą, krótkiego spojrzenie śledzącego cię aż znikniesz z pola widzenia ... opieki bo ponoć każdy facet to małe dziecko. może tego wszystkiego w jednym ? Opis osobnika : podobno miły . spokojny [:P , oj czasem trochę szalony ktoś kiedyś powiedział \'\'gdzieś sie uchował \" :O szczupły do podkarmienia. Nie spodziewać sie za wiele. Bo nie wiele mogę zaoferować Siebie , może Dla ciebie to Będzie wiele.[nie_wiem] 🌻 👄 [caluje] PS: **tak na wszelki przypadek Panom dziękuje** małolatom ** Panie Dziewczyny mile widziane Ze jako każdy sposób dobry aby cel osiągnąć. Kontakt: paczekpl@o2.pl A czas koryguje, pokaże wszystko. ;)

"Nie spodziewać sie za wiele. Bo nie wiele mogę zaoferować\" tzn ze masz malego fiutka i w dodatku nie masz kasy :O biedactwo :P

W/W Pani Marta , nie to pewnie w sam raz . ale nie mi to oceniać nie będę polemizował co do reszty a tal przynajmniej wiesz czego sie spodziewać . liczy sie dusza . a reszta to rzecz kompromisu . to tyle na ten temat Dziękuje . A co pragniesz sie zaopiekować ?

Gość Poznanianka Pyra
Dlaczego tak daleko? Nie mam z kim iść na spacer.

ja mam swojego jaguara, chodzi mi o to ze mlody romantyk- nick, zalozyl ten post ;p

a nawet jesli, to niech zaklada, dziabie mnie to :) tak sie ino skojarzylo ;)

binia87 Opisie masz fajne \'\'Może nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę? \'\' o i w tym cała frajda By tą herbatę sobie zrobić.

Gość nasionko.
Fajne ogłoszenie. :) Mam nadzieję, że znajdziesz - jeśli nie tu, to w jakimś innym miejscu. 🌼

Gość spragniona przyjaźni
spragniona przyjaźni pozna pana ... ;)

Gość gość 50siatka
Przemily merzczyzna

Gość gość
Nie żebym była upierdliwa ale pisze się mężczyzna

Gość gość Katarzyna 48
Jaki uroczy takich ze świecą szukać . Dżentelmen miły. By tacy byli mężczyźni . Super człowiek .