Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tairaa

medycyna-studia

Polecane posty

Gość studentka stomy
"Kolezanka dostala goraczki(39stopni) przed poprawka zaliczenia z histologii to juz niestety kolejnego terminu jej pani doktor nie chciała łaskawie wyznaczyc " sa 3 terminy, a nie jeden "Caluski. na pierwszym roku wyszłam z domu RAZ " ja wychodze 2 razy w tygodniu na imprezy "potem w domu nad ksiazkami po 8-9godzin jeszcze dodatkowo" jak juz to 3-4 godziny "bo niektórzy asystenci sie nad ludźmi powiedzmy sobie szczerze: znęcają. To jedyne odpowiednie słowo. " nikt sie nademna nie znęcał. nie wiem skąd przekonanie o znęcaniu.

Co za bzdury wypisujecie z tym studiowaniem medycyny ! SZok !! Studiuje na pierwszym roku i wychowuję 2 m-czna córcie i sobie świetnie radzę :) Nie powiem, że jest lajtowo, bo i do ostatniego dnia ciąży musiałam chodzic na uczelnie ale poradziłam sobie ! Kto poszedł na studia medyczne z powołania to sobie bez problemu poradzi

Gość ADFGHGH
kierunek dobry ,zapewne tez bedzeisz bral lapowki jak claa reszta tyk rakazow,

Gość do studentki stomy!
Mogłabym prosic jakiś Twój adres e-mail czy cos, bo też chciałabym sie wybrac na stomatologie i miałabym kilka pytań, bo chyba tylko ty podchodzisz do tego w miare optymistycznie ; )

Gość Ja też do studentki stomy!
Mam kilka pytań dotyczących stiudiów medycyny czy mogłabyś mi dać twój e-mail albo nr GG. Z tego co przeczytałam to ty najlepiej piszesz i podchodzisz do tego. Jestem bardzo ciekawe ty studiów ale nie wiem czy się nadaję. Pozdrawiam i czekam na wiadomość :D

Gość Gabi :D
Iile trzeba mieć conajmniej z matury żeby dostać się na Uniwersytet we Wrocławiu lub każdy inny?

Ile trwają studia lat ile specjalizacja a ile staż?

Proszę o szybką odpowiedź

Jak tu zobaczyć odpowiedź którą dostajemy na meila że mamy wiadomość a jak się wchodi na strone to nic nie ma to jak to sprawdzić? :(

Gość gość
Być moze zainteresuje Was równiez ten kierunek http://www.mckp.uj.edu.pl/?page_id=3117 Mysle ze jest to taki kierunek który i po pierwsze jest na czasie i na pewno zainteresuje osoby które swoją przyszlość wiążą z medycyną.

Gość eufemizm
Hej :) Ja mam zamiar startowac na medycyne. Jesli czujesz, ze mozesz to pokochac to mimo poswiecen warto. Potrzeba mocnej motywacji, na pewno taka czysto finansowa nie jest wystarczajaca i szybko sie wypali. Jesli to Twoj przypadek to odpusc, jesli nie to zabieraj sie do roboty. Troche Ci zazdroszcze, bo masz troche latwiej. Wystarczy, ze zdasz bardzo dobrze mature. Ja mam bardzo trudne testy mieszkajac zagranica.

Gość gość
Bardzo dobry wybór, bo jest to szkoła bardzo znana, ceniona i mysle ze wielkim plusem jest wlasnie wybór takiej oto szkoły podyplomowej.

Gość gość
Na uniwerytet med we wroclawiu w tym roku z rozszerzonej trzeba bylo miec min 94%. Widzialem bo z ciekawosci w tej gablocie na mikulicza radeckiego spojrzalem.

Gość gość
Wydaje mi sie ze własnie najlepsze jest to aby lekarze jeszcze sie mogli dokształcac i na pewno wszystko to moze miec dla nich potem przełożenie na przyszlośc.

Gość gość
Cześć wszystkim! :) Ja dostałam się w tym roku na PUM, dokładnie tam gdzie chciałam! :) Moja siostra kończyła tam stome i byla zadowolona! Zostawiam info jak coś: http://study4u.eu/uczelnia/380-pomorski-uniwe rsytet-medyczny-w-szczecinie Medycyna, to chyba obecnie jedyny kierunek, który daje Ci pewną pracę po studiach, no oczywiście jeżeli masz zamiar zostać w PL. Pozdrawiam, Monika!

Gość gość
Zgadzam się z Wami. Sama też bym sie jednak zdecydowala na takie rozwiazanie. Polecam bo ta szkoła w Krakowie cieszy sie naprawde bardzo dobrą opinią.

Gość gość
Faktycznie, szkoła MCKP na pewno jest doskonałym rozwiazaniem, zwłaszcza też ze tutaj nie mozna narzekac na brak interesujących kierunków.

Gość gość
I ja przyznam bo to bardzo dobry wybór szkoły, zwłaszcza ze kazdy wie ze Uniwersytet Jagielloński jest najlepszą uczelnią wyższą w Polsce .

Gość gość
UJ to faktycznie dobra uczelnia ale dosyc trudno jest się tam dostac. Dlatego ja zdecydowałam się na studia na http://www.medyk.edu.pl/ Studiuje dietetyke, wykładowcy sa naprawde w porzadku, a atmosfera przyjazna, jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

Gość gość
u mnie sprawdzilo sie studium medyczne, polecam wszystkim tego typu rozwiązania :) są naprawdę ok, a kierunki typu technik stommatologii czy technik sterylizacji medycznej są ciekawe i mozna znalezc po nich prace www.dental.szczecin.pl

Gość gość
Ja polecam sklep virmed

Gość gość
Od lat prowadzę swój gabinet, ostatnio popsuł mi się endoskop naprawę zleciłam varimed i jestem bardzo zadowolona. Cena jest przyzwoita, a termin naprawy szybki

Gość gość
Jeśli chodzi o kierunki medyczne ze swojej strony mogę zdecydowanie polecic również uniwersytet http://www.cm.umk.pl/ Sama studiuje tam na wydziale lekarskim i jestem bardzo zadowolona :)