Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrece siee

Napisać do Niego.. ??

Polecane posty

Gość skrece siee

ponad miesiac temu rozstalismy sie... stwierdzil ze nic do mnie nie czuje (po 3 latach)... od 3 tyg zero kontaktu miedzy nami... jestesmy z innych miast wiec tez sie nie widujemy... teraz pierwszy raz widze Go dostepnego na gg i strasznie mnie korci zeby napisac.... zwykle co slychac.... ale czy warto sie narzucac.... ??

Gość griszka
nie

Gość NIE NIE NIE NIE
i jeszcze raz NIE zachowaj ostatnią resztkę godności, jeszcze się może kiedyś przydać

Gość skrece siee
tak myslalam ;) kurde po co wlazilam na to gg!!!!!!!! znowu wszystko powraca a bylo juz coraz lepiej :(:( tak bym chciala zeby sie jeszcze odezwal :(

Gość skrece siee
ehhh jakos ciezko by to mimo wszystko mialo przyjsc....

Gość nie pisz
niech sie wali :o

Gość Kuźwa
A ja jestem taka głupia :/ Miałam podobną sytuację, z tym, że po rozstaniu nękałam mojego byłego :/ co doprowadziło do ostrej kłótni. Wiem, że on związal się z inną co było niewypałem, dostał od niej kosza. I może by do mnie wrócił, gdybym wtedy zachowała resztki godności i nie pisała nic do niego :/ Rada dla Autorki, nie pisz nic....

Gość skrece siee
nie napisze!! usuniecie numerow niewiele da bo znam je na pamiec... tak telefonicznie to jakos nie mam odwagi i wcale nie mysle o tym zeby sie kontaktowac....tylko tak jakos teraz mnie naszlo jak sie pojawil......:(:(

Gość skrece siee
jakie to wszystko chore.....:o kocham go nadal, choc czuje wielki zal za to jak mnie potraktowal (wlasciwie to sposob naszego rozstania byl dziwny z jego strony, a i nadal czuje nie do konca zamkniety ten rozdzial i przez to mi tez nie za fajnie), ale tez wiem ze gdyby chcial wrocic to nie mialabym oporow... a tak nie powinno byc:(

Gość hfjkkk
usuniecie nr da duzo ,sama w zeszlym roku usunelam i juz pamietam gora 3 liczby :D

wlasnie, usun po prostu zeby nie widziec czy jest,to ze numer pamietasz - nie ma znaczenia, ale tu potrzeba silnej woli, by go z powrotem nie wpisywac :D

Gość nie pisz
i tak bedzie patrzyla czy jest :o tylko w katalogu glownym :P

Gość skrece siee
az tak zdesperowana nie to jestem ;) zwlaszcza ze rzadko siedze na gg wiec tez nie wiem czy jest czy go nie ma...

Gość Rentka
nie pisz, pokaz, ze masz jaja ;-)

Gość skrece siee
pewnie i tak ten frajer ma gleboko czy mam jaja czy nie :o:o a ja jak glupia sie tu zadrezczam :o

Gość nie pisz
bo rzadko siedzisz :P olej go nie pierwszy... ;)

Gość skrece siee
on tez siedzi rzadko bo znam jego tryb :) pech chcial ze musialam to zobaczyc.... no ale na szczescie juz sie zgasil wiec troche mi ulzylo :)

Gość skrece siee
nie pierwszy ale mial byc ostatni :P

Gość nie pisz
wiesz ile jeszcze takich ostatnich bedziesz miala ;):D

Gość skrece siee
tak na serio to juz mam dosc tych ostatnich..... chyba sie starzeje i juz nie widzi mi sie takie fiu bzdziu ;)

Gość no przeciez
nie przejmuj sie. zrob sobie mily wieczor i pogratuluj sobie, ze sie nie odezwalas. nie chesz chyba byc z kims kto z toba nie chce?

Gość nie pisz
...i nie daj sie ;) ja sie 'dalam' i nadal czuje sie podle :o

Gość skrece siee
no fakt.... heh gdybym napisala a on mnie olał (co nie jest wykluczone- wydaje mi sie ze juz jest zupelnie innym czlowiekiem w stosunku do mnie i jakims takim obcym) to dopiero bym sie czula....:o:o szkoda tylko ze razem z nim pojawily sie mysli :( ale dam rade... co dzien to powtarzam :)

Gość nie pisz
tak tak...myslenie jest glupie :o;)

Gość gfdffdsds
minął dopiero miesiąc. za parę miesiecy ci przejdzie, zalezy tez jak bardzo kochalas. nie odzywaj sie do niego. powiedzial ci wyraźnie, ze cie nie kocha. po takich slowach naprawde nie ma sensu sie odzywac, bo i tak nic nie wskorasz. a nr gg usun, inni dobrze ci radzą. z poczatku bedzie ciezko sie przyzwyczaic ale to minie. TO zawsze mija :) Mi jakos tez minelo a bylam w naprawde okropnym stanie. I niestety zaggadywalam tego swogeo bylego na gg, choc w sumie tez nie bylo juz sensu, bo trafilam na dwulicowego idiotę. nie warto ponizac sie przed kims takim i prosic o milosc. pozdrawiam :) ps: trzymaj sie, bedzie dobrze. kiedys sie pozbierasz :)