Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Te.

jak się zakochać?

Polecane posty

Gość Te.

nigdy w zasadzie nie byłam zakochana... może jedynie zauroczona... Jak się zakochać? Kurcze... i nawet za bardzo nie ma w kim...

Dwie osoby piszą to samo w tym samym czasie. Nie ma chyba lepszego potwierdzenia na prawdziwość tych słów :D

Gość B.r.o.n.x.
Najlepiej sie nie zakochiwać ;)

Gość Te.
:) może i racja... ale napewno samo przyjdzie?

Gość Te.
dodam, że we mnie się wielu już zakochiwało....lecz ja do nich nic nie czułam, nic. No i tak. I teraz się pytam na kafeterii:P

Gość Ju............................
Przyjdzie albo i nie. Bo to nie tylko od chęci zależy. Co zrobić? Dawać ludziom szansę, chyba.

NIe, Wygrany. Od tego zależy to, czy się w Tobie ktos zakocha. A odwrotnie? No, chyba sam wiesz. Losssss;)

czy to "Od tego zależy to, czy się w Tobie " nie jest sprzeczne z tym "A odwrotnie? No, chyba sam wiesz. Losssss" w jedną stronę nie można przegrać życia a w drugą... :O coś kręcisz

Nie musi być sprzeczne. Ale może.:P Miłość przecież nie musi być odwzajemniona. Wygrany, zakochaj się - inaczej będziesz śpiewał:D:D:D

"Miłość przecież nie musi być odwzajemniona." grrrrrrrrrr........ już rozumiem :P aby pojawiła się miłość: 1) facet musi być: wysoki, przystojny, inteligentny, pewny siebie, bogaty, itd 2) kobieta może być dowolna... z naciskiem niska, brzydka i głupia bo 1) kocha się za a 2) losssssssss wiesz gdzie mam taką miłość? :classic_cool: :P

No i widzisz, Wygrany, Ty wcale nie chcesz się zakochać. Sam sobie jesteś winien.:P:P:P