Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexoholiczkajedna

ja musze codziennie, tez tak macie?

Polecane posty

Gość sexoholiczkajedna

istota jest to ze musze, o niczym innym nie mysle, mam sexw glowie, jak jeden dzien bez to mi go szkoda, tego utraconego dnia :(

Gość sexoholiczkajedna
witaj annnkaaa. ja 26.

Gość Miły Chłop
to moze ja wam pomoge? Mi tak bardzo sie niechce ale skoro cierpicie no to pomoge

Gość hej hej
a ja walsnienie na odwrot nigdy mi sie nie chce, zachęćcie mnie jakoś bo wiem że moj mąź sie męczy tym że musi ciagle prosić, zawsze macie orgazm?

Gość Miły Chłop
ale wspolczuje twojemy męzowi, chyba wolalbym zdechnąć pod plotem jak pies albo prosto w łapy samego szatana poleciec niz robić to z żoną która nie ma na to ochoty, leży jak kłoda i znosi to jak jak jakis przymus. O KURWA !!!!!!!!!! TO najwiekszy horror jaki w zyciu slyszalem. Nie ma nic gorszego dla faceta, nic. Nawet obcięcie ku....

Gość hej hej
ok, i ja to wiem dlatego nigdy nie leze jak kloda, tylko naprawde mam z tym problem bo mi ise nie chce.... prawei nigdy nie inicjuje..... Kochamy sei chyba żadko, tak 2 razy, na tydzin

Gość Miły Chłop
Bo męzuś sie nie stara. Widocznie zero gry wstępnej tylko od razu przechodzi do rzeczy. I ja to lubie ale niestety nie dziewuchy. Jak gra wstępna nie pomoze to zostaje ci Vamea.

Gość hej hej
tak walsnie o to chodzi, u nas grawstępna tra kilka sakund, buziak, pocaluje pierś i juz .... ;/

Gość Magdania
Niech cię mąż połaskocze piórkiem pod pachami, zachichoczesz z rozkoszy i będziesz podnieciona!

Gość Miły Chłop
ja z Wiesiem czyli z moim artnerem obmyślamy rózne fajne zabawy.Najbardziej lubie zabawe łoszendgol czyli on mnie posuwa w golfa a ja mu potem robię lodzika.Takie dwa w jednym :classic_cool: