Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość precz z preczem
Tylko desperatka zwiąże się z rozwodnikiem Bo na normalnego mężczyznę nie ma szans. Szanujące się kobiety niegdy nie zainteresują się facetem drugiej kategorii!!! Apel do rozwodników: odczepcie się od fajnych lasek a startujcie co najwyżej do zdesperowanych kaszalotów!!! A co rozumiesz pod tym czekasz że wszyscy będą ci schlebiać gówniaro bez elementarnej znajomości życia kurwa jesteś bardziej pojebana niż ustawa przewiduje takie puste dziwki jak ty sprawiają że zaczynam się zastanawiać czy kobiety są aż tak pojebane na szczęście to tylko wyjątki szczyle którym się zdaje że zjadły wszstkie rozumy a jak ktoś zaczyna obrażać wszystkich już w pierwszym poście zaczynającym to niech się nie dziwi że wszyscy go atakują a teraz dziecko wypierdalaj

Gość precz z preczem
złośliwa ja mam luźny :P

Gość taka tak tak
"precz..." ma racje. Zaczęłaś sama. Nie znasz życia w ogóle, dwa lata związku w wieku 18-20 lat, to zabawa, to bajka... życie zweryfikuje szybciutko wszystko i możesz sie strasznie zdziwic jak kiedys bedziesz błagac rozwodnika, żeby cie pokochal, żeby z tobą był, itp., Obyś miala w życiu tak, jak sobie wymarzyłas, ale z takim charakterkiem - czarno to widzę... szybciutko zostaniesz rozwodniczką, a twój mąż- rozwodnik znajdzie sobie cudowną dziewczynę, którą będzie kochał, a ty zostaniesz sama, stara (choć jeszcze młoda wiekiem) i brzydka, a co gorsze, jesli nie weźmiesz sie za nauke, to jeszcze i głupia... eeeecccchhhhh

Gość precz z preczem
złośliwa a który rozwodnik zainteresuję się 20 letnią gówniarą

Gość taka tak tak
pewnie tak było, bo nie wierzę, żeby dziewczynka w tym wieku miała tak bardzo betonowy pogląd...

Gość precz z preczem
złośliwa w życiu jak będę rozwiedziony to no woman no cry czyli żadnych bab więcej w moim życiu :P:P:P

Uwierz mi precz,,, nie jest lekko a predzej czy pozniej laski na jedna noc tez sie nudza:-O

Gość taka tak tak
może wcale się nią nie zainteresował, to ona była nim zainteresowana...

Gość antyrozwodniczka
"A co rozumiesz pod tym czekasz że wszyscy będą ci schlebiać gówniaro bez elementarnej znajomości życia k**wa jesteś bardziej poj**ana niż ustawa przewiduje takie puste dzi**i jak ty sprawiają że zaczynam się zastanawiać czy kobiety są aż tak poj**ane na szczęście to tylko wyjątki szczyle którym się zdaje że zjadły wszstkie rozumy a jak ktoś zaczyna obrażać wszystkich już w pierwszym poście zaczynającym to niech się nie dziwi że wszyscy go atakują a teraz dziecko wypie**alaj" ""precz..." ma racje. Zaczęłaś sama. Nie znasz życia w ogóle, dwa lata związku w wieku 18-20 lat, to zabawa, to bajka... życie zweryfikuje szybciutko wszystko i możesz sie strasznie zdziwic jak kiedys bedziesz błagac rozwodnika, żeby cie pokochal, żeby z tobą był, itp., Obyś miala w życiu tak, jak sobie wymarzyłas, ale z takim charakterkiem - czarno to widzę... szybciutko zostaniesz rozwodniczką, a twój mąż- rozwodnik znajdzie sobie cudowną dziewczynę, którą będzie kochał, a ty zostaniesz sama, stara (choć jeszcze młoda wiekiem) i brzydka, a co gorsze, jesli nie weźmiesz sie za nauke, to jeszcze i głupia... eeeecccchhhhh" brawo i się nie dziwcie, że się z wami nikt nie chce wiązać skoro tacy jesteście:o żenada:o

Gość taka tak tak
precz.... nigdy nie mów "NIGDY" ;-)

Gość precz z preczem
ciekawsky a czy ja mówię że laski na jedną noc mnie interesują :P kurcze jeszcze się zakocham i będzie problem :P:P:P

Gość taka tak tak
dziecko drogie - chcialabyś mieć takie życie jakie mam ja, ale niestety masz same braki...

Gość precz z preczem
złośliwa a tak jakoś ja wierzę wolę już zostać sam niż mam jeszcze dodatkowo się męczyć

Gość antyrozwodniczka
jak niejestescie chętni do związków to i dobrze. Gdyby do mnie nie startowali rozwodnicy to bym nie zakładała tematu. cóż wasza dojrzałość i wielki bagaż doświadczeń życiwych przesłaniają wam wszystko:o

Gość precz z preczem
antyrozwodniczka a twoja dziecinna logika przysłania ci rzeczywistość

Gość a ja nie mam nic
do rozwodników........