Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość były mąż .....
:D:D Nie -ja :D:D nawet mi przez głowę ten pomysł przeleciał ale ja chcę normalną żonę i 2 dzieci a nie jakiś dziwny związek

no tak "były..." miałbyś dwie laski i nie byłbyś under class (wyrzucony poza margines) anty... wolisz życie w zakłamaniu? czy prawdę?

anty... podobnem sobie? co Ty mówisz? Hipoteza: kobieta porzucona, bita, gwalcona przez własnego męża, jest w tej chwili rozwódką. wg Ciebie to margines szuka męża - rozwodnika, bo to równy jej Skutek: trafia na takiego samego jakim był jej mąż (bo to przeciez tez rozwodnik) Gdzie sprawiedliwość? Tu mierzyliśmy jedną miara!!! Czaisz różnicę?

Gość precz z preczem
ale ludzie o czym my mówimy autorka obecnie użala się jak na kafe pluje się do niej jadem :P:P:P

Gość antyrozwodniczka
Nie przekonacie mnie??? Do czego niby???:D Idiotyczne komentarze co poniektórych już wystarczająco mnie przekonały na wasz temat. Prócz "Magdy" nikt tu nie pisze z sensem, co nie zanczy ze się z "Magdą" muszę zgadzać. Moje preferencje są moimi preferencjami, dlaczego nie przekonujecie innych że watro się związać z alkoholikiem??? przecież może ma powody by pić, przecież to tez człowiek:o Coś tu nie tak

Gość durna jest
autorka tego topiku, tak durna, ze az glowa boli..

Gość były mąż .....
ty chyba nie wież co to znaczy związek z alkoholikiem :O oj dziecko kopnie Cię życie i to tak mocno że się nie pozbierasz i ten twój idealny świat w koszmar się zamieni ale to już nie mój problem miłego życia 🖐️

Antycośtam, ty porównujesz alkoholika, człowieka chorego, cierpiącego na uzależnienie, do kogoś, kto się po prostu rozwiódł??? nooo przeszłaś samą siebie :D jeszcze dopisz osoby seropozytywne, narkomanów, chorych na raka i schizofrenię, a także gejów, Żydów i cyklistów :P hihihihi, faaaajna jesteś :D

Dziękuję anty... za uznanie :-) Nie przekonujemy Cię, to próba pokazania, że świat ma różne barwy, że świat to społeczeństwo, a społeczeństwo to różni ludzie. Z alkoholikiem należy sie rozwieść, jeśli nie pozwala sobie pomóc... W myśl szkół okres starożytności: szczęście zależy od człowieka, każdy sam to szczęście buduje... Nie odbieraj ludziom tej możliwości... Życzę Ci anty... aby Twoje decyzje zawsze były słuszne...

Gość antyrozwodniczka
"Magda" odniosę się. Hipoteza: "kobieta porzucona, bita, gwalcona przez własnego męża, jest w tej chwili rozwódką. wg Ciebie to margines" Nie, ale psychikę ma już zwichrowaną o czym już zresztą pisałam "szuka męża - rozwodnika, bo to równy jej Skutek: trafia na takiego samego jakim był jej mąż (bo to przeciez tez rozwodnik)" Kto tak powiedział??? NIech sobie poszuka jakiegoś pokrzywdzonego i po problemie:P "Gdzie sprawiedliwość? Tu mierzyliśmy jedną miara!!! Czaisz różnicę?" Wywód niezły choć błędny logicznie jakby ktos nie zauważył

... i obyś nigdy nie trafiła na przysłowiową "skórkę od banana"

Gość precz z preczem
anty jesteś boska jeszcze tak płytkiej osoby nie widziałem

Gość precz z preczem
anty a wiesz co to logika

anty... logika powiada tak " z prawdy może wynikać tylko prawda, z kłamstwa może wynikac wszystko" Zachęcam Cie do przeczytania "LOGIKI" prof. Kwiatkowskiego...

Gość antyrozwodniczka
"Nie-cośtam" porównuję sytuację, nie ludzi zauważ. Ale cóż przeceniam cię chyba "Magda" dzięki bardzo, nie wiem czy życzenia były ironicznie czy nie, ale to dobre życzenia więc cieszą:) Zdaje sobie sprawę, że nie wszystko od nas jest zależne ale po prostu staram się uprzedzić fakty. Prewencja lepsza niż radzenie sobie ze skutkami

Gość antyrozwodniczka2
jestem dzieczyną antyrozwodniczki i jest nam ze sobą dobrze. Antyrozwodniczko musiałam to powiedzieć, nie mogę się już dłużej ukrywać.Niech nas zobaczą!

Gość precz z preczem
magda ale nie mów tak do niej jej logika to przewaga tipsów czerwonych nad zielonymi raczej z nią nie porozmawiasz na tematy typu predestynacja a imperatyw kategoryczny

Gość antyrozwodniczka
"Magda" Dlaczego wywód nielogiczny? Czy ty jestes aż tak małointeligentna czy tylko udajesz na potrzeby kafe????:P

Gość antyrozwodniczka
"precz" z tobą akurat w ogóle rozmawiać się nie da, na żaden temat, pewnie nawet ten o tipsach:o

anty... oczywiście, życzenia jak najbardziej szczere - daleka jestem od hipokryzji... "Precz.." ;-)

Gość antyrozwodniczka
jestem chora psychicznie,leczę się nieskutecznie od 19,5 lat, wybaczcie mi:(

wg Twego miernika anty... jestem mało inteligentna, za to ty i Twoja inteligencja dorównuje aż KURZE... mierzyłas wszystkich jedną miarą, przedstawiłam ci sytuację, w której wystąpili rozwodnicy z różnych przyczyn... Pokazałam Ci skutek!!!

Gość antyrozwodniczka
"precz" pewnie ty się podszywasz biorąc pod uwagę twój poziom:o

Antycośtam " "Nie-cośtam" porównuję sytuację, nie ludzi zauważ. Ale cóż przeceniam cię chyba" KŁAMIESZ niunia :D twierdzisz, że rozwodnicy to ludzie DRUGIEJ KATEGORII, a to już jest ocena odniesienie ad personam, nie ad rem, czyli inaczej mówiąc, oceniasz CZŁOWIEKA, nie sytuację, w jakiej się ów znajduje :P btw, Antycośtam jest krótsze niż twój nick, dlatego tak piszę, Nie-cośtam jest dłuższe niż Nie-ja i oznacza próbę zirytowania mnie i udawanego lekceważenia :D hihihi, się napracowałaś, aż się wzruszyłam :D

Gość antyrozwodniczka
"Magda" proszę nie skłaniaj mnie do zmieny na twój temat zdania chociaż ty:o Owszem pokazałaś skutek-jeden z wielu możliwych scenariuszy ropzwoju sytuacji. czy dla ciebie jedyny???:o

Gość antyrozwodniczka2
to ja się podszyłam,musiałam,pieprzysz już ttakie głupoty,że się wstydzę za Ciebie.Jesteś nielogiczna,o małym IQ,małym orzeszku międzyuszami, aż wstyd. No jedyne co wieszto kiedy wciągać powietrze a kiedy wypuszczać ale to automatyczne przecież:(

Gość antyrozwodniczka2
chyba musimy się rozwieść,ups