Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Marze o niemozliwym ?

Polecane posty

Ma 22 lata. Ja 19. Jest wrazliwym facetem, z niespotykanym poczuciem humoru, inteligencją. Zawsze zablysnie w rozmowie. Poza tym przystojny, ulozony dzentelmen. Tak ja Go widze. Jestem mlodsza siostra jego kumpla. Ucze go angielskiego. Byc moze mnie lubi, nigdy mi tego nie powiedział. I stalo sie. Zakochalam sie w jego usmiechu, w jego spojrzeniu,w glebi jego brazowych oczu. Czasami wydaje mi sie, ze on nie istnieje. Przeciez nie moze na ziemi chodzic sobie taki ideal. I to tuz kolo mojego nosa. Niestety, nawet nie wiem, czy mam u niego jakies szanse. Myslalam, ze to tylko glupie, szczeniece zauroczenie, tak charakterystyczne dla mojego wieku. Ale to juz trwa od pazdziernika. Juz sama nie wiem, co z mam z tym wszystkim zrobic. Pomozcie.

Gość makabreska
litości:(

Moze po prostu sprobuj sie do niego zblizyc poza tym angielskim.. Porozmawiaj z nim czasem na inne tematy, obserwuj jego reakcje na swoja osobe.Niewiadomo czy mu sie podobasz czy nie ale mysle ze kiedy jestes siostra kumpla to raczej nie jest dla niego ulatwienie :P

Byl moja osoba towarzyszaca na studniowce. Poza tym wybieramy sie razem na kurs tanca. Ja czuje sie w jego towarzystwie bardzo dobrze. Dobrze mi sie z nim tanczy. Jednak to tylko moja odczucia. Nie wiem, co on sadzi na moj temat. Jednak gdyby bral mnie pod uwage, pewnie by dzialal. Moj brat wie o tym moim uczuciu do niego i nie ma nic przeciwko. Chociaz sytuacja jest troche skomplikowana rzeczywiscie.