Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzony facet

Dziewczyna mnie uderzyłs...dlaczego nie może zrozumieć, że to koniec?

Polecane posty

Gość upokorzony facet

podniosła podczas kłótni na mnie rękę , gdy zabrakło jej argumentów postanowiła przejść do siłowych....skoro uderzyła raz to i będą następne razy...pomimo tego ona uważa , że nic się nie stało...wczoraj napisała mi smsa że nie mam puszczać fochów itd...tylko w momencie jak wychodziłem od niej to był nasz koniec !! nie amm zamiaru jej na oczy już widzieć !

Gość jk jthguth
i dobrze!! moze przynajmniej ty masz tyle rozumu by z miejsca zostawic kogos kto cie bije a nie jak te idiotki co jecza" a moze on sie zmieni??" popieram decyzje

Gość i słusznie
Tak trzymaj:P

Gość upokorzony facet
po prostu przygniotłem ja argumentami, a każdy jej z miejsca obalałem i wyszło, że ja mam 100% racje

Gość wwwwwwwwwwwwww
hmmm ja tez podczas jednej kłótni uderzyłam mojego faceta:(Wtedy się rozstaliśmy, a ja po prostu z bezsilności go uderzyłam:( Żałuję tego bardzo:( Nie jesteśmy teraz razem, ale mamy kontakt, wiem, że on mnie kocha i wiem, że ma żal o to:( Ale wiem, że już nigdy, nigdy, nigdy więcej w zyciu tego nie zrobię:( Bo po tym uderzeniu poczułam się tak źle, jak nigdy dotąd:(Normalnie jakbym sobie sama walnęła w twarz:9Okropne to uczucie;(

Gość wwwwwwwwwwww
ale skoro ona uważa, że nic się nie stało i masz fochy, to rzeczywiście coś jest bardzo nie tak!

Gość POMOCNA DŁON.
To ty nie wiedziałes ze w kłótni z dziewczyną to ona ma zawsze racja? Czy ty książek nie czytasz? Pierwszy raz jestes na kafe czy co? oj chłopaku,chłopaku. Wybacz jej, to było pod wpływem emocji. Mysle ze sam nie jestes taki bez winy. A jak się kochacie to lepiej wrócic.

Gość upokorzony facet
POMOCNA DŁON. ty byś wrocila do faceta ktory cie uderzyl w twarz?

jestem dziewczyna i uwazam ze autor ma racje ze chce sie rozstac ja nei wybaczylabym gdyby facet mnie uderzyl a dla dziewczyny nie ma taryfy ulgowej

Gość mysle ze autor sie wybiela
nie raz slyszalam o sytacji ze kobieta uderzyla mezczyzne i to wcale nie oznaczalo, ze ma ona takie zapedy i, ze beda ewoluowac..inaczej kidy mezczyzna bije. kobiety z reguly bija z bezradnosci kiedy to mezczyzna cwaniaczek probuje je przegadac a one nie majac sily klocic sie dalej poprostu uzywaja rak. co to za facet, ktory boi sie bicia przez kobiete? lepiej spojrz na to czemu sie tak stalo bo nikt nikogo nie bije bez powodu.

Uważam, że słusznie robisz odchodząc od niej. Dla mnie też nie do przełknięcia byłyby \"argumenty ręczne\". Nie ma co tłumaczyć tego emocjami, bo większość tego typu zachowań jest właśnie emocjami spowodowana. Następnym razem powie Ci, że to Twoja wina, że Cię uderzyła, bo ją zdenerwowałeś. Nie pozwól , by Cię poniżano.

Gość nie wiem czy to chamstwo
jasne ze to by się powtarzało :O a jej podejście do tematu świadczy o tym jaki ma stosunek do ludzi :O Życzę wytrwałości w podjętej decyzji i nie martw się na pewno pokocha Cię ktoś kto na Ciebie zasługuje :)

Policzek od kobiety wcale nie jest mniej bolesny niż policzek od mężczyzny.

Gość nie wiem czy to chamstwo
dlaczego nie może zrozumieć ze to koniec?? bo jest wyrachowaną suką i myśli że może robić co chce i zostanie jej wybaczone :O Powiedz jej że to koniec DUŻYMI LITERAMI może załapie..

Gość real1
dostał po twarzy za "TY" tzn jak ona sie do niego dobierała i powiedziala :kochanie juz 3 miesiace sie nie kochalismy, on jej na to : chyba TY

Gość ja tez bije swojego
nie wiem jak sie zmienic :(

Gość wedlug mnie ...
dobrze zrobiles, a jak zrozumie wreszcie ze rekoczyny doprowadzily ja do utraty zwiazku to nie zrobi tego w przyszlosci .... z korzyscia dla kolejnego faceta

Gość obiektywizm
Wydaje mi sie, ze jesli uderzyla to dales jej jakis powod. Oczywiscie - nie powinna i bardzo zle zrobila, jednak nie uwierze w to, ze podeszla do Ciebie i ni stad ni zowad uderzyla Cie. Moze powiedziales jej cos przykrego? Moze krzyczales, moze sprowokowales ja? Nie wiem jak bylo, wiem tylko ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Wina zawsze lezy po obu stronach a milosc to sztuka wybaczania!

Obiektywizm, napisałabyś/napisałbyś (??) to samo, gdyby kobieta skarżyła się, że ją facet sprał po pysku? Nieważne KTO KOGO bije. Ważne, że BIJE.

Gość agata1234
osoby chętne do rozmowy na temaat "biję swojego faceta" zarówno kobiety jak i mężczyźni - proszę o kontakt a.mazurek@tvn.pl

Gość olejzpierwszego
ty.... obiektywizm Wydaje mi sie, ze jesli uderzyla to dales jej jakis powod. Oczywiscie - nie powinna i bardzo zle zrobila, jednak nie uwierze w to, ze podeszla do Ciebie i ni stad ni zowad uderzyla Cie. Moze powiedziales jej cos przykrego? Moze krzyczales, moze sprowokowales ja? Nie wiem jak bylo, wiem tylko ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Wina zawsze lezy po obu stronach a milosc to sztuka wybaczania! jak jestes taka obiektywna to wklej ten text na jakis topic gdzie baba sie skarzy ze facet ja tłucze.... a jak nie to sie zamknij

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Uważam, że nic nie tłumaczy tego, że kobieta Cię uderzyła. Nic nie tłumaczy takiej agresji. Nieważne kto stosuje przemoc kobieta czy mężczyzna.

Gość betonmen
a mnie kobieta uderzyła jak żem jej powiedział, że jej pole jest mniej wydajne od mojego, ona sie wkurzyła i powiedziała, że na wykopkach zbiera więcej kartofli i

Gość betonmen
a tak na powaznie: Łeb w wersalke i lac przez dywan zeby śladów nie byłog

Gość cholerycznie_cichy
brak opanowania... ale tak sie moze zdarzyc, gdy juz kobieta ma dosc i nie wie, jak przemowic do faceta, zeby dal spokoj... tak bywa.

Gość konowalka
faceci czasami zasluguja na to... musza dostac, zeby sie opamietac... inaczej sie nie da.

Gość no mnie najbardzieeej
Hmm zalezy dlaczego uderzyła. Gdybyś się przytulał z jakąś laską i ona się o tym dowiedziała to miała prawo dać ci solidnego kopa w dupę i wysłać na drugi koniec wszechświata 🖐️