Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor blue

Placze... kto sie przylaczy?

Polecane posty

Gość kolor blue

smutno mi. Moj facet od dwoch tygodni ma mnie w nosie. Przyjaciele sa wazniejsi. Nawet wspomnial o wyprowadzeniu sie, bo potrzebuje wiecej przestrzeni. Smutno mi.

Gość onaaaaaaaaadfwd
ja moge z Toba poplakac!!!! wspolczuje ci..

Gość ale wkurzona jestem
mialam isc na rodzinne urodziny chlopaka. ale dostalam okres, i mam po prostu sraczke, brzuch mnie boli nie do zniesienia.powiedzialam mu ze nie przyjde. obrazil sie powiedzial ze jestem gowniara.a co mam zrobic isc i latac tam do kibla co 5 min. :( on mnie nie rozumie

Gość ja tez...
amoj obiekt westchnien znalazl sobie inna.... a ja nawet nie jem z nerwow...placze nie spie wymiotuje chyba kocham za bardzo...nie umiem sobie z tym [poradzic

Gość kolor blue
po prawie dwoch latach mieszkania ja mysle o wspolnej przyszlosci, on okazuje sie byc malo zadowolony. Nie nie bede go trzymac na sile. Taki moment w zwiazku, gdzie czlowiek sie zastanawia "co dalej". onaaaaaaadfwd :) dzieki wkurzona jestem--> faceci sa beznadziejni :D

Gość ale wkurzona jestem
nie wiem czy mam isc , scisnac zeby i sie tam skręcac :o

Gość kolor blue
--> wkurzona Oczywiscie, ze nie idz. Zajedziesz sie!

Gość nigdy...
ja tez moge z tobą płakać, ale ja mam gorzej bo nigdy nie będę z tym którego kocham....

Gość ja tez...
kolor blue ---> okropnie boli a najgorsze ze w kazdym facecie go widze zalosne to trwa1,5 roku chyba przez to nabawie sie jakiejs choroby bo nie daje rady nigdy nikogo tak nie kochalam a zakochana bylam wiele wiele razy

Gość kuź
faceci są beznadziejni ... nie warto te kupe gówna kochać ... ja też płacze bo wiem że właśnie pojechał spotkać się ze swoją ... pojeb... suką ...zakochaną w nim i jego wielkim kutasie ...

Gość no nareszcie zatrybiło
Choć mi wesoło, to mogę z Wami też popłakać. Zostawcie takich frajerów.

ja. mam beznadziejna matke. nienawidze jej. jestem niewyspana,ciagle jakies zaliczenia, przemeczenie. irytacja,presja,stres.mam jakies jazdy emocjonalne.ryczec mi sie chce. co jest...!

Gość kolor blue
wiecie co, ja wierze, ze Kobiety sa silne. Poplacza i to im dobrze robi. Kobiety sa mocne psychicznie, mocniejsze od facetow. Wstanie nowy dzien i slonce bedzie swiecic. Bedziemy sie usmiechac. Tyle, ze czasem sie z tymi (*&%$^&( trzeba nameczyc. --> "ja tez" poltorej roku to dlugo, bardzo dlugo. Rany powinny sie juz zagoic...

ja. mam beznadziejna matke. nienawidze jej. jestem niewyspana,ciagle jakies zaliczenia, przemeczenie. irytacja,presja,stres.mam jakies jazdy emocjonalne.ryczec mi sie chce. co jest...!

Gość ale wkurzona jestem
wspolczucia dziewczyny

Gość ja tez..
tak dlugo i nadal strasznie boli choc usunelam sie od niedo daleko zeby go nie widziec bo wrzodow z nerwow bym sie nabawila a najgorsze zezmienilam dla niego swoje plany zeby sie z nim zob a on tu z ta nowa sie pokazuje zeby jaaks pieknosc a to paskuda taka i ja wolal ode mnie? to mnie doluje tez

Gość zalosne.
taka jest milosc.....sam bol

Gość deperate girls
a wy to sie za takie pieknsci uwazacie, ze musicie wieszac psy na nowych dziewczynach waszych eks? jestescie zwyczajnie zazdrosne.