Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwetyy

a jakich facetów nie lubicie??

Polecane posty

Gość Poznaniak85
o ile mi wiadomo waga jestuzależniona od człowieka a kolor włosów nie..zresztą wzrost też jest dla was najistotniejszy...hmm zaczynam się czuć coraz lepiej bo jako facet nie jestem taki płytki jak wy :)

a podobałaby ci się dziewczyna która ma wielką brodawkę na czubku nosa i jeszcze włosy z tego wyrastają ? Przecież to nie jej wina że się taka urodziła.

Gość smolas
kur** ręce opadają

wiadomo jakich nie lubią... takich jak ja 🖐️ nudnych, brzydkich, niskich, nieśmiałych, nieciekawych, nie perspektywicznych, małomównych, nie mających przyjaciół, nie mających doświadczenia, mających nudne życie... któraś zaprzeczy?

Gość ...wyjątki ze wściekłości...
mi to tylko ginekomastowate cycki opadają przecież tutaj w jednym poście może wyczytac przeciwstawne cechy do tego co wygrał...przez ostatnie trzy dni tak ostro wychgiodziłem do ludzi...że tylko w gówno na trawniku wdepnąłem...ale co trzecia para...to była że chłopak niższy albo ewentualnie równy...ale cała reszta to dobre kryterium

Gość marudzinka
niskich, bez urazy biednych, nieudacznikow zyciowych i tych co nosza biale spodnie i japonki i gola pachy

Gość kamczatkaa
ja nie znosze tzw karkow i drechow. Tragiczni sa tez kolorowo ubrani - ogolem biorac discopolowcy-wstyd dla Polski i jedni i drudzy