Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatamorrgate

czy ja jestem jedyna z ktora facet zerwal przez milczenie?

Polecane posty

Gość a myslalam ze tylko ja
lexa powiem ci ze lepiej dla ciebie zeby nie zadzwonil naprawde teraz przecierpisz swoje a takto gnoj zrobi to ponownie i ponownie masz na to sily?? zaslugujesz na kogos lepszego wierz mi ja to przezylam dwa razy mi to zrobil i szzcerze zaluje ze za drugim razem mu zaufalam ale moj blad i mam nauczke

yo znaczy ze albo ma wylaczony albo jest w miejscu gdzie nie ma zasiegu

Gość Hmmmmmmm...
Zadzwoń z innego numeru, to chociaż będziesz wiedziała, czy żyje.

szczeże to wogole mnie to juz nie interesuje czy on zyje czy bo po co on mi teraz.

Też mnie to kiedyś spotkało. Całe szczęśćie znajomość była krótka i nie zdążyłam się za bardzo zaangażować. Ale facet snuł plany, że zrobimy to, pojedziemy tam itp. itd. wysyłał mi po kilkadziesiąt SMSów dziennie. I z dnia na dzień przestał, ot tak. A rozmawialiśmy o tym, że jakby np. kogoś poznał czy coś się działo, to porozmawiamy. Ale wiele jego słów okazało się pustych. Nawiasem mówiąc, teraz wiem, że rzeczywiście kogoś poznał.

ich wybór aczkolwiek gdybym ja kogos poznała na pewno inaczej bym zakonczyla ta znajomosc.

Gość ehhh dziewczynki
tchórzostwo i tyle. Coś im nie pasiło, ale nie mieli odwagi przyznać sie do tego.... Ja po wielu niepowodzeniach zwracam szczególną uwagę u każdego faceta na poziom odwago cywilnej. Można to sprawdzic w wielu sytacjach, zwłaszcza niewygodnych dla delikwenta... A nawet jeśli nie odszedłby teraz, to w przyszłości wykręciłby równie fajny nr - np przypadkiem dowiedziałybyście się, że ma dziecko w bloku obok :O Po co miał Wam mówić, po co mu kłótnie, Wasze łzy, liczy się święty spokój i wygoda. Komformistom dziękujemy...

Gość kobieto opanuj sie .........
"lllepiej poza zasiegiem siedzi niż wiecznie zajete." jak jest ciagle zajete, to moze tez byc za granicą :) , wiem cos o tym, bo moj obecny czesto wyjezdza (do dzikich krajow :classic_cool: ) , i po prostu nieraz ciezko jest sie dodzwonic ... kiedys mial zajety sygnal przez pol dnia ...a okazalo sie ze z nikimi nie gadal , tylko wlasnie ciagle byl jakis blad w polaczeniu ... dziewczyny , skoro poznalyscie ich rodziny i takie tam , to moze warto sie dowiedziec u nich ? ja na wszelki wypadek mam numer do jego rodzicow :P (a on ma 33 lata ;) )

kobiety robią tak samo... zreszta mowiąc kobiecie wprost, ze to koniec, ze nie chce sie juz z nimi byc, jak ja to zawsze robilem, mozna usłyszec tak niesamowite rzeczy, ze głowa boli :D wiec czasem chyba lepiej tak jak panowie opisani w tym temacie.. ale ja tak nie umiem

komiczne, a co mozna uslyszec od kobiet ? pytam z ciekaowsci :classic_cool: bo myslalam ,ze jak jedna osoba mowi, ze koniec, to chyba koniec, prawda ? co mozna na to odpowiedziec ? przeciez nie prosic o jeszcze jedna szanse ... :P

ze mna zerwal tak jeden chlopak, no coz. bywa. pozniej od osob trzecich dowiedzialam sie ze zrobil tak dla tego bo poznal inna dziewczyne, kiedy poznalam prawde to zadne slowa juz nie byly potrzebne...

Gość moja siostrę tak
facet zostawił-ktoś mu naopowiadał plotek,on uwierzył i przestał odbierać telefon:o a to były bzdury totalne-ktoś zażartował a ktoś inny wziął to poważnie :o a moja siorka za nim latała i wyjaśniała-książę dał sie udobruchać i wrócił. Ale potem gdy miała problemy się na nią wypiął i związek tak czy inaczej się skończył. Na koniec oczywiście się jeszcze obraził -za to że miała problemy nie miała czasu go wielbić i podziwiać

Gość zrywanie milczeniem
dzis jest:classic_cool: bez wyjasnien, bez mazgajow:D cisza = koniec:classic_cool: mnie tez zabolalo, kiedy ktos😠 przestal sie ze mna komunikowac. boli nadal, ale moge przyznac, ze juz mi przechodzi ta milosc i bleeee czego wam serdecznie zycze, moje siostr y w niedoli

Angel - np mozna usłyszec pytanie dlaczego... a gdy odpowiesz, ze nie kocham jej i czuje ze nie pokocham a nie chce racić czasu by być z kims tylko dla seksu i miłych rozmów, słyszysz ze jestes chamem, prostakiem, (i rozne jeszcze gorsze rzeczy) że jak mozna cos takiego kobiecie powiedziec i że jestem zimnym draniem, nie mam uczuć i poza łózkiem sie do nieczego nie nadaje, nie mam serca bo specjalnie ją ranie i moglem przynajmniej jakis delikatniejszy powód wymysleć (sic!) :D:D tak mialem przynajmniej w kilku przypadkach...

Gość zrywanie milczeniem
i tak sobe dodam TY PODLY, GDZIEKOLWIEK JESTES, NIECH CIE KOMARY POCHLAJA AZ Z CIEBIE KREW WYSSSSSAJA:D to do mojego bylego brzydala:D

ale jakby ten brzydal sie odezwał i wcisnął jakis fajny kit, to seksik wspominkowy byłby na pewno :P

komiczne , no tu masz racje , ja tez bym pewnie zapytala "dlaczego" ... oczywiscie jakbym nie znala powodu i nie spodziewala sie zakonczenia zwiazku ...

Gość zrywanie milczeniem
mylisz se komiczne:P na kit to moze te KOMARY łapać:D

Komiczne , mysle ze nie , ja nigdy nie chcialabym ,zeby ktos mnie tak potraktowal . Zbyl milczeniem . Dlatego juz chyba wolalabym uslyszec ,ze mnie nie kocha lub cos w tym stylu - np. poznal inna... Owszem , na pewno by mnie to zabolalo , ale wolalabym jednak znac prawde. W przeciwienstwie do Twoich bylych potrafilabym sie jednak zachowac i to uszanowac . Wiem ,ze nie jest mozliwe zmusic kogos do uczucia ...

A to było tylko kilka przypadków -zreszta ja nie chowam urazy za słowa wypowiedziane w gniewie :) w sumie to z tymi wścieklizanmi, ktore opisalem, mialem potem dosc dobre kontakty, sexualne czasem też :P Znacznie gorsze jest gdy kobieta zaczyna płakać i lamentować... cięzki temat wtedy jest :( a ja lubie załatwiac takie sprawy jasno i czytelnie, bo nie chce potem spotkac na miescie jakiejs lasi, ktorej życie zlamalem nie odzywajac sie... lubie czyste sprawy

Gość envie***
ii to nastepne dowody na to, że nie ważny w jakim wieku jest facet bo i tak sie zachwuje durnie... tazke nie ma sie zastanwaiac nad haselkiem straszy lepszy bo doswiadczony i takie tam...bo czy ma 18 czy 30 to i tak samompostepuje- glupio! tazke nie ma sie co zastanawiac i lepiej korzysatc z młodego "mieska: :P:P:P

"Znacznie gorsze jest gdy kobieta zaczyna płakać i lamentować... cięzki temat wtedy jest " pewnie ja bym tak zareagowala ;) :P komiczne ... czy moge miec do Ciebie sprawe na priv? bo wydajesz sie calkiem rozsadnym facetem ;)

"komiczne ... czy moge miec do Ciebie sprawe na priv? bo wydajesz sie calkiem rozsadnym facetem" chyba nieliczna z kobiet, ktora tak tu sądzi :P O ile nie dotyczy to propozycji seksualnych ;) to możesz jak najbardziej :)

hehe ;) moja sprawa nie dotyczy propozycji seksualnych ;) , tylko porady w pewnej sprawie ... z punktu widzenia faceta . Napisze maila dzis wiecorem lub jutro ;)