Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzy

mój facet pije

Polecane posty

Gość rozzy

mam wspaniałego faceta (jeżeli nie jest wypity), kochający, zdolny, do rany przyłóż ale jak tylko wypije to zaczyna się koszmar... rzuca oszczerstwami, wszystko mu nie pasuje, o wszystko ma pretensje! nie wiem co mam robić!?! na trzeźwo jest cudownie ale wystarczy że tylko coś łyknie to zaczyna się koszmar... już sama nie wiem czy próbować go zmieniać na siłę czy po prostu dać sobie spokój i dać mu wolną rękę... nie spotykaliśmy się przez jakiś czas ale nie mogłam bez niego wytrzymać. nie chcę go zostawiać ale z drugiej strony nie chcę żeby życie mi upłynęło u boku alkoholika...

Gość endriuuuuuuuuu
a jak duzo on pije i kiedy? mojej kumplei ojciec pożadny facet ale z tego co wiem w domu wieczorami ostro popija codziennie maja wszytsko a corce rekompensuje kasa to auto jej kupi teraz to okularki nowe to ciuch otp z reszta stac go na to ale pije...

Gość szkoda życia...
no więc wybór należy do Ciebie... Nie myśl ze się coś zmieni na lepsze :O ew. może być tylko gorzej :(

Gość grapólsłówek
kobiety mysla ze alkocholik dla nich przestanie byc alkocholikiem...totalna bzdura, zejdz na ziemie i nie zyj złudzeniami

Dobrze, że zdałaś sobie teraz z tego sprawę, bo po ślubie może być za późno. Jeśli Ci zależy to powiedz, że nie lubisz jak pije, kochasz go trzeźwego i zobacz, czy będzie chciał to zmienić. Bo jeżeli nie to najlepszym wyjściem będzie dać sobie z nim spokój... Bo chyba nie chcesz męczyć się całe życie...

Zostaw go. Pozniej bedzie tlyko gorzej, bedzie pił czesciej i juz nie bedzie miły, czuły, tylko odpychajacy, bedzie Cie ponizał i ubliżał, a moze i bił. Wez sie w garsc i nie badz naiwna, bo tacy faceci sie nie zmieniaja.

Gość Zostaw go
ja miałam ojca alkoholika i było dokładnie jak piszesz a potem pił już non stop i nie pomagały groźby i prośby a nasze życie to było piekło Nie funduj tego sobie ani przyszłym dzieciom

Gość seksowne są Lwice
zgódź się za niego wyjść tylko jeśli będzie już po kuracji dla alkoholików facet musi sobie uświadomić że nie wolno mu pić w ogóle inaczej zamieni Twoje życie w koszmar!

Gość
Po pijaku zawsze wypływają te najgłębiej skrywane cechy "ja"...