Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodazona

ojciec alkoholik

Polecane posty

Witam Mam taki problem: Ja mieszkam z mezem, ale w moim rodzinnym domu zostala moja mama i brat. Moj ojciec pije. Wyprowadzil sie pare lat temu do swojej matki, ale dalej sklada \"rodzinne wizyty\". Nie maja rozwodu ani separacji. Mieszkanie stoi na niego wiec nie mozemy zrobic nic. Mama chciala zmienic zamki w drzwiach ale podal ja o utrudnianie kozystania z mieszkania. Czy da sie cos zrobic zeby uniemozliwic mu przychodzenie do \"jego\" mieszkania?

Gość alinnaaaaaaaaaaaaa
pewnie,ze da sie zrobic,jak sie wyprowadzil,to czemu TWOJA MATKA rozwodu nie wezmie ???????????!!!!!!!!!! albo niech wzywa policje,ze przychodzi pijany i sie awanturuje, kilka takich odwiedzic policji i juz rozwod z jego winy murowany/.

wiesz rozwiazan z tej sytuacji jest mnostwo tylko, ze jak widac Twoja mam wcale nie chce z niej wychodzic. niestety tak zony alkoholikow maja - moja mama naszczescie sie z tego wyrwala ale latwo nie bylo.

rozwod chciala wziasc ale jak wezmie to on wtedy poda o podzial majatku. Mama pytala radcy prawnego, ktory powiedzial jej ze pokoj na pewno jeden dostanie. Policja tez juz byla paredziesiat razy, ale on wtedy mowi ze wlasnie klad sie spac i ze przeciez nikomu krzywda sie nie dzieje, a pijany w domu moze byc.