Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababetix

poszlam z nim do lozka!!!!!

Polecane posty

Gość bababetix

......... kochalismy sie kilka razy . ni jestesmy para to byl tylko sex. a on teraz twierdzi ze juz go nie pociagam i nie podobam mu sie. czy to bylo tylko wykorzystanie? jak mozna sie komus przestac podobac tak z dnia na dzien????? podobalam mu sie przeciez od kilku ladnych lat.................

moze jestes kiepska w łóżku albo to był zakład z kolegami, kto pierwszy Cie puknie

Gość pani kuleczka
To typowy układ "tylko na seks". Facet naprawde bierze to tak, ze to tylko seks, a baba się najczęściej zakochuje i wyobraza sobie, że to sie zakończy koscielnymi dzwonami. Bawiłas sie w niebezpieczną zabawę, to teraz masz

Gość kootek
podobałaś się (dobrze to określiłaś) więc przespał sie Tobą i do widzenia. Gdyby kochał nie zostawił by cie z dnia na dzień....

Gość odpowiadam...
jak nie masz nic madrego do powiedzenia, to zamknij paszcze komiczne

Gość bababetix
no dobra ale jak mozna sie przestac komus podobac tak z dnia na dzien?? to jakby niemozliwe?

Gość bababetix
dziwi mnie to ze rozmawiamy ze soba, zartujemy....jest tak jakby normalnie.................... ale....no wlasnie jest to ''ale''.

Gość kootek
skoro rozmawiacie normalnie to pewnie uznał, że to tylko przyjacielski sex i wszystko w porządku! Facet już się z tobą przespał więc przestałaś go pociągać! Dostał czego chciał teraz będzie szukał następnej...

Gość napisze tak............
pewnie poznał kogos z kim chce sie zwiazac , kogo kocha itp/ Ty byłas tylko dla wyładowania jego meskich zapędów. Ot i bajka się skonczyła :D

Gość dokładnie tak
dostał czego chciał i teraz próbuje "wybrnąć" z sytuacji..... to że się przestałąś podobać, to tylko pretekst, fakt jest taki, że on nic do ciebie nie czuje i chce cię spławić po prostu. mój patent jest taki, jak mam ochotę na taki niezobowiązujący sex, to sam zrywam z facetem kontakt zaraz po- wtedy najczęściej oni łapią bakcyla (zaczynają się zastanawiać, co było nie tak, że za nimi nie latam) i zaczynają za mną latać.... w każdym razie zawsze zostaje górą- czyli ja kontroluje sytuację, kiedy i jak mamy się spotykać :P

Gość DKNTY...
zaliczył cię... faceci to myśliwi ...lubi jak zwierzyna ucieka, a ty dałaś się upolować...teraz już nie jesteś tak pożądana...takie prawa dżungli.

Gość bababetix
dknty...._-------------> masz racje. a tak wogole to nie liczylam na zadne uczucia bo wiedzialam ze nic nas i tak nie laczy. myslicie ze jeszcze sobie przypomni o mnie gdy bedzie mial ochote na sex??? < a tak na boku nie ma zadnej laski>

Czesm tak bywa, na dodatek jak ktos nas zaczyna olewac, to nagle zaczyna nam sie podobac :P

bababetix "myslicie ze jeszcze sobie przypomni o mnie gdy bedzie mial ochote na sex???" a byłłabys dalej Nim zainteresowana (nawet tylko pod wzgledem seksu) po tym co Ci powiedział???

Gość bababetix
nie no...on mi sie podoba i bedzie podobal ale jakos stracil w moich oczach bo sex z nim jest malo ekscytujacy,brak mu delikatnosci!!! no i podescie do zycia ma nieciekawe .

Gość bababetix
ja bym juz go olala i wogole tylko ciekawi mnie czy on jeszcze by przyszedl..............mialabym satysfakcje gdybym mogla mu powiedziec NIE!!!!!!

Gość a wtrace sie
wiesz co olej go po prostu, niech sobie nie mysli ze wszystko mu wolno, pewnie jak kiedys znowu bylby "zdesperowany" to zaloze sie ze znowu chcialby cie zaciagnac do lozka. nie daj sie.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda zycia marnowac na takich frajerow. mi kiedys podobna historia sie zdarzyla hmmm chyba nawet dwie:P w sumie tez myslalam ze cos z tego bedzie ale okazalo sie ze facet mnie po prostu wykorzystal, szkoda tylko ze przed nie powiedzial mi o co tak naprawde chodzi:/. za drugim razem to ja zachowalam sie jak swinia:P

Gość Bardzo cenna myśl
"kochalismy sie kilka razy . ni jestesmy para to byl tylko sex. a on teraz twierdzi ze juz go nie pociagam i nie podobam mu sie" "szkoda zycia marnowac na takich frajerow." Facet myśli teraz sobie tak - szkoda życia marnować na takie laski, które idą do łóżka tylko na sex. Bo sexić to się można prawie z każda, ale żyć, to już nie.

Gość bababetix
ale tu nie chodzi o to ze ja chcialam z nim byc. gdy sie pierwszy raz kochalismy to on mial dziewczyne. wiedzialm ze nie mam na co liczyc w sumie to wiedzialam ze tylko o sex mu chodzi. jednak myslalam ze bede mu sie ciagle tak samo podobac.

Gość Kawaleros
tez bym tak myslał ale moze go juz nie pociagasz tak jak przed seksem i dlatego tak powiedział

Gość bababetix
i wiecie co?? jakbym wiedziala ze nagle tak strace w jego oczach to bym nigdy ale to przenigdy nie zgodzila sie na sex. bo nawet fajne bylo to jak chodzil za mna i smsy wypisywal. po seksie nie potrafilismy normalnie ze soba rozmawiac dopiero teraz po okolo 2 miesiacach od tego wydarzenia normalnie zartujemy i sie smiejemy razem no i razem wychodzimy.czasem sie spotykamy.

Gość bababetix
?

\"jakbym wiedziala ze nagle tak strace w jego oczach to bym nigdy ale to przenigdy nie zgodzila sie na sex.\" a co liczylas na poklaski?? mi sie tez takie cos kiedys zdarzylo, ale wiedzialam jaki jest ciag dalszy

Gość bababetix
no i co potem zrobilas? a wogole doszlo do czegos?

Ale tak jest jak ktoś pójdzie z kim za wcześnie do łóżka to ta osoba nie jest dla niego czy niej atrakcyjna bo tak naprawdę między nimi nie było żadnego uczucia tylko pociąg fizyczny