Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liczko

Ból jąder , dziwny ból czy miewacie taki panowie ?

Polecane posty

Gość Liczko

Co jakis czas bola mnie jadra , zwlaszcza kiedy mam przerwe w seksie dluzsza , ale tez wtedy jak kocham sie normalnie, co pewien czas dziwnie zaczynaja mnie bolec jadra , jakby bolaly nasieniowody.. lewe chyba bardfziej niz prawa. pozniej to przestaje... Ktos tak ma?

Gość Liczko
Czy to cos groznego ? jest wiecej panow ktorzy maja problem z okresowym bolem jader?

Gość Tresbienfab
Trafilem na moj temat. Tak, ja tak mam. Z poczatku myslalem iz doznalem jakiegos urazu poniewaz bylem za granicą i pracowalem z francuzami, a oni jak dzieci lubią sie wyglupiac. Jeden łapał mnie za jaja, zaluje, ze od razu go w morde nie walnęłem. Raz za mocno mnie zlapal i poczulem cos dziwnego. Bolalo mnie to jądro przez jakis czas a potem przestalo. Po pol roku wlasnie zaczely mnie jakos pobolewac nasieniowod, prawy. Poszedlem do lekarza zrobil tomografie i mowi, ze to na pewno nie od tego incydentu i ze wszystko jest wporzadku, pobral mocz do badania i stwierdzil niewielką infekcje. Musial cos stwierdzic zeby nie bylo, ze za darmo kase bierze. Troche nie wierze temu lekarzowi, do dzisiaj mam jakies objawy lekkie i nie wiem co to jest, troche sie martwie.

Gość Tresbienfab
do tego, czuje i widze, ze czasami mam nasieniowod powiekszony, ta żyla w srodku jest wieksza czasami. nie wiem co to jest. mam nadzieje, ze nic powaznego. Od razu panikuje.

Gość Tresbienfab
wlasnie to mi lekarz powiedzial, aby wydalac z siebie nasienie. tylko, ze ja tez regularnie uprawiam sex, codziennie, a i tak mam te dziwne zjawisko. nie wiem co to jest. znowu bede musial isc do lekarza

Gość Liczko
No ja mam prawie identycznie, czasem jest powiekszony ten nasieniowod...

Gość Tresbienfab
a dostales kopa w jaja albo cos innego ? jakis uraz ? jesli nie to uspokoilbym sie, ze ten francuz mi nic nie zroibil. Bo jestem na niego wkurwiony, dobrze sie z nim koleguje, ale czasami wyzywam go bo wkurwia mnie ze moze to przez niego

Gość Hmmmmmmm...
Czasami kłopoty z kręgosłupem powodują takie uczucie. Neurolog powinien Cię też zbadać (dyskopatia). Dźwigałeś? Rosłeś za szybko?

Gość Tresbienfab
ja musze powiedziec ze roslem za szybko. w pracy troche dzwigalem. mam 190cm wzrostu.

Gość Liczko
Nie nie mialem zadnych wiekszych urazow , zero. Ja tez czesto uprawam seks, jesli nie to sam sobie radze:) i wlasciwie codziennie mam wytrysk , albo kilka... Tez sie troche denerwuje.. Mam wrazenie ze to najadrze mnieboli , poza tym jest duze , ale jak robilem usg to wyszlo wszystko ok..

Gość Hmmmmmmm...
Mój mąż tak miał. Dysk.Też myśleliśmy że jądra, że przeziębił, a to był dysk.

Gość Tresbienfab
ja tez jak robilem usg to wyszlo, ze wszystko ok. juz mam tak od poltora roku. wtedy to dosyc czesto mialem powiekszony nasieniowod. teraz juz tak nie jest. ale odczuwam cos czasami i nie wiem co to jest. bylem u lekarza, baba mi jaja macala ale nic nie stwierdzila. macala i macala. dala skierowanie do urologa, ten zrobil usg, zbadal mnie i nic nie zauwazyl, powiedzial, ze chce mocz, zbadal mocz i powiedzial ze lekka infekcja bakteryjna. ale co mial powiedziec, ze kasuje mnie 70 euro i nic mi nie jest. za darmo kasy nie bedzie bral

Gość Tresbienfab
Jaki dysk ?

Gość .....twardy.....w kompie

Gość Hmmmmmmm...
Normalny dysk.Taki krążek między kręgami kręgosłupa. Jak się troszkę wysunie, to jakieś nerwy gdzieś tam są uciskane i jest ból jąder. Jednego zwykle mocniej i pobolewanie w pachwinie.

Gość Tresbienfab
Liczko moze podasz mi swoj nr gg zebysmy byli w kontakcie i wspolnie rozwiazemy problem moje gg to 1557100

Gość Liczko
Poza tym jaka macie wielkosc jader??

Gość Tresbienfab
normalna wielkosc

Gość rimbaudd
a leczyles sie roaccutanem ? bo ja tak i moze przez to

Gość gość
lubię seks tantryczny i dlatego praktycznie bardzo rzadko (raz na miesiąc się spuszczam) a kocham się codziennie. Na początku po takiej sesji seksu bez wytrysku prawie zawsze był ból jąder ale potem już nie i dziś nie jest to żaden problem ... i tak podczas takiego seksu wydzielam bardzo dużo płynu ale jest to przeźroczysty śluz a nie nasienie.

Gość gość
Witam mam pytanie mam ból lewego jądra bylem u lekarza mialem uzg i nic nie wykazało ból promieniuje na pachfine i lewą stronę pleców jadro jest większe i twarde czy ktoś pomoże bo lekaze nie wiedzą co to jest a bul jest potforny na plecach

Gość gość
gość 2017.05.19 Seksuolodzy twierdzą, że dla faceta seks tantryczny do droga do schorzeń prostaty.