Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka z Jogobelli

Perwersyjny strach

Polecane posty

Pisałam o swoim problemie na trzech forach psychologicznych, ale tam sami przemądrzalcy siedzą i mnie olali :( Mam pewien lękowy problem. Otóż, ilekroć przed zaśnięciem nie zapalę światełka przy łóżku, zaczynam bać się wyjątkowo tego, że ktoś wyjdzie z mojej szafy i mnie zgwałci :( Jestem już duża, więc nie powinnam bać się takich bzdurnych rzeczy, ale to jest silniejsze ode mnie.W ogóle boję się tej szafy w moim pokoju. Ona jest taka raczej przerażająca i myślę, że stało się w niej coś złego. Mówiłam Mamie, że jej nie chcę, ale ona twierdzi, że to antyk, w dodatku po Dziadku i że na razie musi stać u mnie. Przecież nie powiem Mamie o swych lękach, bo mnie odda do szpitala psychicznego :O Niby głupie, ale problematyczne. Pomóżcie :(

Proszę, pomóżcie.

Gość nbxsqn
poprostu wynies ja do innego pokoju niech kogos innego niepokoi.

Gość spij
przy zapalonym swietle

Nie mogę szafy wyrzucić, bo mieszkamy w dwupokojowym małym mieszkaniu, gdzie nie ma miejsca. A na śmietnik Mama się nie zgodzi, bo to pamiątka :( Strasznie mi wstyd o tym pisać. Tym bardziej, że szafa stoi obok mnie :(

Przy zapalonym świetle też nie mogę spać, bo wszystko drogie i prąd też :( A do psychologa nie pójdę, chyba bym się ze wstydu spaliła, jakbym miała to komuś wprost powiedzieć!

Ktoś się wypowie może ? Cosik doradzi? :(