Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deelta

Jak poradzić sobie z tęsknota?

Polecane posty

Byliśmy 3 lata razem.Rozstawaliśmy sie i schodziliśmy. W tych przerwach mogłam być z kimś innym, lecz nikt nie dorastał mu do pięt.Mają wysoką poprzeczkę.Mam 17 lat.On jest kilka lat starszy. Od jakiegoś czasu był dziwny, kruszyło się między nami. Aż w końcu stało się.Powiedział ,że nie ma sensu się dalej razem męczyć.Aktualnie często się spotykamy.DLatego,że mamy wspolnych znajomych.Raz mnie pocałował.Tłumaczył to potem jako spontaniczny gest.Mówił,że woli być sam i ze nie może powiedziec ,że nic do mnie nie czuję, ze nie kocha ze nie tęskni.Lecz na dzien dzisiejszy nic z tego nie będzie.Tęsknie z anim cholernie.Ale poczułam się jak szmata.Co robic?Pomożcie

Gość Ktośśśś
przejdzie ci z biegiem czasu...trzeba tylko poczekac..;) mysle ze jak wam raz nie wyszlo to nie trzeba sie pchac drugi raz do tej samej wody (wiec go ollej..wiem ze latwo mowic ale uwierz ze przejdzie)..jestes jeszcze mloda (17 lat) wiec na bank spotkasz jeszcze wielu facetow(o niebo lepszych niz on) wiec glowa do gory:) kazdy to przechodzi;)