Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę twardy

rozstałem sie z nią

Polecane posty

Gość będę twardy

nie jest dobrze wciaz mi na niej zalezy ale juz nie popełnie błedu by próbowac ja odzyskac nie jestem c*pkiem i wiecej nie bede i wam tez tak radze, ale mam propozycje, zamaist siedziec i smutasic moze lepiej sie zastanowic co mozna madrego zrobic. dodam ze moja panna ma obecnie faceta, on jest od niej młodszy 6 lat nie wiem czy jest szczesliwa, ale tak mówi, wczesniej mówiła tak samo a jednak wrócila do mnie w kwietniu kiedy do niej pojechałem. teraz sie nieodzywa, tylko dzis miala pretensje kiedy wysłalem jej dziecią prezenty na dzien dziecka, dopiero dzisiaj doszły(strajki)wiem ze cokolwiek zrobie to moge pogorszyc sprawe wiec staram sie nie robic nic, wiem tez ze gdzies tam w srodku wciaz mnie kocha ale duma, wstyd i ten facet nie pozwalaja na uzewnetrznienie tego , wiem ze gdybysmy ze soba zaczeli normalnie rozmawiac wszystko mogłoby wrócic, pytanie jest takie:jak sie pozbyc tego kola ?najlepiej tak zeby sama zaczeła go nielubiec

Gość zl. to Ty
??????????????

Gość będę twardy
gdzies tutaj wyczytałem ze czasem facet nie pasuje do zyciowego planu kobiety i wtedy nie ma szan..wylatuje . Dzis jestem pewien ze to głowna przyczyna wiec i troche mojej winy w tym wszystkim. ale jak pozbyc sie tego kola,

Gość będę twardy
nie

Gość zl. to Ty
a historia podobna...

Gość będę twardy
bywa

Gość będę twardy
i nie chodzi tu tylko o mnie ale o cała społecznosc meska majaca podobny problem ,

Gość będę twardy
prosze o jakies pomysły, nie chodzi tu tylko o mnie...

Gość zl. to Ty
skoro ona zakochała się w kims innym to póki co niewiele możesz zmienić.

Gość będę twardy
jakis sposób zawsze jest tylko jaki , potrezbuje pomysłów, chce pomóc sobie i kolega z kafeterii

Gość bbbbbbuuuuuuuuuuuuaaaaaahahaha
piszesz, że będziesz twardy, że nie będziesz próbował odzyskać a zaraz potem jak pozbyć się tego kolesia :O żałosny jesteś, miotasz się bez sensu :O ma fagasa to niech sobie z nim żyje. Proste. Ty zajmij się swoim życiem a ją olej.

Gość trele mele dudtki
pomysl na to zebys nie cierpial to przede wszystki czas no i oczywiscie pozbyc sie wszelkich uczuc nienawisci...(bo to tez przeciez uczucie) ...

Gość będę twardy
to nie sa konstruktywne odpowiedzi i nic nie wnosza poza tym co juz wiem

Gość trele mele dudtki
innych niestety nie dostaniesz...bo Ty nie oczekujesz odpowiedzi tylko cudu...a tego na kafe nie otrzymasz;-)

Gość b-z
polecam lekture "Przebudzenie" Anthony de Mello