Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Foto moich cycków !! Help me

Polecane posty

Pomożcie mi ;( Mam bardzo małe piersi ( 70A) i na dodatek dziwne sutki ;( jasne :( i nie sterczące :( nawet gdy się je zwilzy to m nie stoja ;(( ehh ;( oto fotki :(( Jestem ze swoim facetem już 2 lata a on do dziś ich nie widział ;( Kiedy uprawiamy seks,to ja jestem w staniku :( Widzę ,że on się niecierpliwi ale ehh .. ja mam kompleks na ich punkcie :( Wstydzę się ;( Boje się mu je pokazać ,bo boję się jego reakcji :(( ale chce miu je pokaazac :(( Złe mam piersi :(?? gdyby wasza dziewczyna takie miala to co byscie zrobili :(?? http://www.speedyshare.com/386476475.html http://www.speedyshare.com/439512152.html http://www.speedyshare.com/280457446.html

Gość seba-gdynia
Mi by to nie przeszkadzało.Z przodu wyglądają lepiej niż z boku, ale i tak widziałem mniejsze.Głowa do góry

Gość hmmmkdf
ujda!! normalne przynajmniej nie wisza

Gość co ty gadasz to nie jest 70 a
jak Ty masz 70 A to ja mam 65 -C!!!!!!!! dziewczyno ja mam zupełnie NIC i tylko sutki, i mimo tego stwierdziłam że faceci nie znają się (dopóki im sięczegoś nie powie, zazwyczaj uważają ze tAK POWINNO BYć żEBYM JA CHOCIAZ POłWE MIALA TAKICH JAK TY......

Gość DD SWEET Naughty girlD
MOj Qmpel mowi ze fajne:D::D:D:D 🌼

co ty gadasz to nie jest 70 a - a ja uwazam ,ze to ja nie mam nic :(( chcialabym miec wieksze :( i boje sie mimo wszystko ze chlopakowi sie nie spodobaja sutki :( on mowi ,,daj Ci polize sutki ,possam ''a kurde .. tu nie ma co ssac bo mi nie staja za nic w swiecie ;(( i dlatego boje sie ze spojrzy na mnie jak na nienormalna :( DD SWEET Naughty girlD -dzieki :D hehe

Bagatelizujesz cało sprawe, dziewczyno jak byś nie wiem miała 3 sutek czy coś takiego to wtedy mogła byś się wstydzić. Według mnie wszystko w normie i nie masz się czym przejmować.

Nie przejmuj sie dziolcha! Ja milam tak samo tylko, ze u mnie byl problem z za duzym biustem! Zawsze sie tlumaczylam, ze w staniku mi wygodniej i takie tam! Moj chlopak nie naciskal... a po jakims czasie sie przelamalam! Zobaczysz to samo bedzie sie dzialo u Ciebie! Musisz poprost mu zaufac a jesli Cie naprawde kocha to i pokocha twoj biust! :)

Pleban - wiem wiem :( a u lekarza bylam i powiedzial mi ze juz takie mam te sutki i ze niektore dziewczyny tak maja ,ze taka ich uroda :( MALINEKA -ojj jak ja bym chciala miec wieksze :( mam nadzieje ,ze pokocha moj biust rowniez :)

Gość No tak..
O kurde, ale fajne...

Gość pietraszek
mi sie podobaja:) chetnie bym je popiescil jezyczkiem;)

Gość pietraszek
suteczka slodziutkie

Gość pietraszek
oj przestan....mnie podniecilas

Gość znafcaa
wg mnie to jakiś niedorozwój coś jak 10 cm penis już wole nawet jeszcze mniejsze piersi ale żeby miały normalne sterczące sutki !!! a ci faceci którym się to podoba należą do gatunku który wszystko wydupcy co im na drzewo nie ucieknie

Gość well well well
wszystko byłoby ok, gdyby nie te suty, podobne zupełnie co nikogo ...

Gość thfjyjk
Ja mam mniejsze od ciebie a sutki takie jak u dojrzewajacej dziewczynki-takie duze, nabrzmiale, miekkie i bezksztaltne. To jest dopiero dramat :( Twoje sa ladne, jasne ze nie idealne, ale poogladaj sobie rozne piersi i zobacz jakie niektore sa okropne. Nie masz sie czego wstydzic, ja uwazam ze sa slodkie :)

Gość szczerze.
:O nieciekawie

Gość cieeee
o wy debilki! sutki to masz dwa a nazywamy je piersiami a to co jest na nich takie sterczące i ma kolor brunatny to BRODAWKI

Gość małpo
fajnie.

Gość noooo000
BigGirlDontCry20 świetne cycuszki, jak wstydzisz się pokazać je swojemu facetowi to go olej i choć do mnie, mnie się podobają a te brodaweczki to bym Ci naprawił raz-dwa :-). mniam-mniam

BigGirlDontCry20 - co sie martwisz masz sliczne piersi, jesli twojemu chlopakowi sie nie spodobaja zawsze mozesz dac znac na kafe :)) 🖐️

Gość ggfdd
ja mam jeszcz mniejsze chyba czas skoczyć :(