Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka232434343

Co zrobic na roczek ? szukam pomyslu!

Polecane posty

Gość olenka232434343

Gość olenka232434343
dziewczyny jakie macie pomysly prosze o odpowiedz doracie mi cos!

Bądź pomysłowa i sama wymyśl coś dobrego-to ty znasz swoje dziecko i wiesz co lubi.

Gość olenka232434343
ale mi doradzilas !!!!!!!!!!! widac jak nie masz pomyslu to nie pisz nic!

tort to po pierwsze. teraz sezon na truskawki. upiecz biszkopt ze śmietanki ubitej, zmiksowanych truskawek i galaretki truskawkowej zrób mase na góre ladnie ulozone truskawki i galaretka. do tego jakaś ladna świeczka :) bedzie pysznie zdrowo i ładnie :) a reszta zalezy od twojej inwencji i tego co masz... tzn jesli amsz dom z ogrodem mozesz zaprosic gosci dla doroslych zrobic grilla i salatki maluchom rozlozyc basen w ogrodku... jesli to mieszkanie to chyba zostala ci tradycyjna impreza... pozatym ja nie wiem kogo ty chcesz zaprosic. czy tylko najblizszych czy chcesz zrobic takie dziecięce przyjecie z czapeczkami i balonami... jest tyle mozliwosci.

Gość zrób kupę

Na początek co mogę poradzić to najlepiej zrób imprze jak dziecko będzie wyspane,bo dla małego dziecka są niezłe wrażenia jak przyjdzie tyle gości,będzie tyle prezentów itd :) A jak maluch marudny to będzie męczarnia :) Jeśli masz ogródek to świetna sprawa! dla dzieci zrobić mini kącik.Taki tylko dla nich zabawkami,z mini basenikiem,z osobnym stolikiem na smakołyki :) a dla dorosłych biesiada przy grillu :) . Możesz również pomyśleć o sesji fotograficznej,oprawisz fotkę w ramkę i powiesisz na ścianie w szczególnym miejscu - na pewno miło by się zrobiło chrzestnych i dziadki gdyby dostali też foteczke. Oczywiście tort to podstawa ,można zaszaleć i zrobić inny niż tradycyjny np w kształcie lalki,auta,misia itd.

Gość zrob kupe hehe dobre

Gość ghgiufctyg9pgu9h
z tym fotografem to fajny pomysl szukam jeszcze