Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i były on

życzenia dla eks

Polecane posty

Gość ja i były on

czy wysyłacie swoje życzenia eks z którym byliście długo, nawet bardzo długo z tym że roztanie było że tak nazwe dość drastyczne i wasz eks jest oburzony tym?? bo nie wiem czy wysyłać życzenia urodzinowe do byłego rozstaliśmy się nie dawno a on nawet cześć mi nie mówi po tym wszystkim, nie żeby mi tam na czymś specjalnie zależało ale ja osobiście myślę że przez wzgląd na te lata wypadałoby

drastyczne tzn? jesli wina lezala po obu stronach a on ci nie mowi czesc - to chyba sobie jaja robisz. jesli ty go zdradzilas skrzywdzilas czy cos, a on ci nie mowi czesc bo ma do ciebie zal - zreszta sluszny - to powinnas wyslac chyba.. jesli to on nawalil - nie wysylac.

Gość ja i były on
przespałam się z jego ojcem :( to było silniejsze ode mnie :(

to proponuje wpasc razem z ojcem na rodzinna imprezke urodzinowa :classic_cool:

Gość ja i były on
Turquoise to nie jest śmieszne ja tu mam problem :(

Gość ja i były on
żadnej zdrady nie było, bardzo mocno kłóciliśmy się i w końcu ostatnia kłótnia z nim była dosłownie ostatnią, nie szanował mnie wogole, wogole też nie widzi w tym wszystkim jakiejkolwiek swojej winy uważa że go perfidnie zostawiłam i zmarnował ze mną czas nie potrzebnie wogole on jest cholerykiem z pseudohonorem

Gość ja i były on
te podszywki to są naprawdę beznadziejne jeżeli nie chcecie mi doradzić to proszę dajcie se spokój bo przez to to forum schodzi na psy

Gość u p
Jeny a po co? chcesz z nim utzrymywac jakis kontakt? chcecie byc "przyjaciółmi"? po rozstaniu bez sensu być przyjaciółmi.

Gość psy świata
czujemy się urażone , żądamy przeprosin :classic_cool:

boze, to tylko glupie zyczenia, a ty robisz z tego problem rangi co najmniej na skale kraju. to nie jest problem, gdzie trzeba doradzac, cokolwiek nie zrobisz, nie bedzie miec wiekszego znaczenia, a ja mysle, ze i tak wyslesz mu je, bo ci na nim dalej zalezy, inaczej nie zakladalabys takiego topiku na necie. wiec - ja bym wyslala, jak nie odpisze, nie podziekuje, nie zlozy ci zyczen na twoje urodziny - nastepnym razem olejesz. zreszta, teraz mozesz wyslac, ale chyba cale zycie nie bedziesz pamietac o jego urodzinach??

Gość ja i były on
przyjaciółmi to sobie daruję ale niestety kontaktów tak wogóle z nim nie zerwe byliśmy tyle lat ze jego rodzina uznała ze już zawsze tak bedzie i zaangażowali mnie w pewne swoje sprawy tak wieć widoku z nim nie unikne

Gość rhgt
daj se spokoj dziewczyno on ci nawet czesc nie mowi a ty bedziesz mu zyczenia skladac a niech spieprza dziad na szczaw :P