Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość panika panika...

jakis czas temu poznalam przez internet swietnego faceta. rozmawiamy codziennie, praktycznie do nocy, wydaje sie, ze bardzo dobrze mozemy sie rozumiec. ale wiadomo, internet to internet, a rzeczywistosc to rzeczywistosc. on chce sie od dawna juz spotkac i tutaj pojawia sie moj debilny problem.. przytylam o dobrych pare kg zima i czuje sie po prostu brzydka. wiadomo, ze jest juz ceplo i zrzuce to bez problemu, ale pewnie z miesiac mi to zabierze... on naciska na spotkanie, dodatkowo widzial mnie na zdjeciach sprzed paru miesiecy, gdzie wygladam ladnie i bardzo szczuplo... boje sie, ze rozczaruje sie, jak mnie zobaczy. ale czekanie na spotkanie ze wzgledu na pospieszne ODCHUDZANIE SIE jest troche idiotyczne :) co robic?

tez tak czasem mam, tylko ze u mnie dodatkowych kilka kg odklada mi sie przede wszystkim na buzi, i jak przytyje to czasem nie wszyscy mnie nawet poznaja bo wygladam calkiem inaczej heh :/ powiedz ze masz sesje i popros zeby nie naciskal, ze spotkacie sie juz po tym wszystkim. a ty zdazysz schudnac chociaz troche przez miesiac. no chyba ze odezwa sie te inne laski, ktore uwazaja, ze facet to powinien cie kochac taka jaka jestes i taka powinnas mu sie podobac, i zebys sie spotkala natychgmiast a jak cie oleje to kij mu w oko. zrob co uwazasz:) ale pamietaj, ze faceci to wzrokowcy

Gość u p
to mu wyślij aktualne zdjęcie z tymi paroma kilami i jak nadal będzie chciał sie spotkać to nie ma problemu, a jak mu to będzie przeszkadzało to nie warto sobie nim zawracac głowy. idź do fryzjera poczujesz sie ladniejsza :)

Prawda jest taka ze jak tylko pare kilo to nawet by nie zauwazyl wiec pewnie minimum 10 kg..bo 3 nawet do 5 kilo moze sie rozejsc rownomiernie po ciele.. Wiec jak autorko ile tych kg?? Trzeba bylo dbac o siebie!

Gość panika panika...
nie wiem ile bo boje sie wejsc na wage :). nie wygladam jakos strasznie, pewnie tak z 7-8 kg. ale wiecie, w dobrej formie mam taka figure, ze faceci sie za mna odwracaja na ulicy. teraz juz tego nie robia :) mysle, ze spotkania z internetu rzadza sie troche innymi zasadami. nie znamy sie, jestesmy oniesmieleni, pewnie mniej towarzysko atrakcyjni... wyglad jest wazniejszy niz normalnie. ja tez jestem pewnie bardziej restrykcyjna. boje sie ze przez miesiac bede sie odchudzac z mysla "och, to dla ciebie" a facet okaze sie debilem. poczuje sie w swoich wlasnych oczach jak desperatka :)

Gość panika panika...
jakies 16 :(

Gość panika panika...
oczywiscie, ze trzeba bylo dbac o siebie. ale byla zima i mialam zly nastroj. basen byl koszmarem, czekolada sprzymierzencem. troche zrozumienia :)

toż jasne że zimą się tyje, która z nas utrzyma letnią figurę przez całą zimę? :P :P trzeba się w te ponure wieczory zadowolić małym conieco ;D a jeśli to nawet i 8 kg to jesli zawsze jestes super zgrabna tzn latem, to myślę, że teraz tragedii nie będzie:D

Gość panika panika...
tragedii pewnie nie ma ale jestem dosc wysoka i wygladam jakos tak poteznie :/ moze odwleke to o dwa tygodnie jeszcze i pewnie z jakims bieganiem i siatkowka choc troche schudne? glupio mi ze mam takie problemy :)

Gość panika panika...
a najgorsze jest to ze jak mu wyslalam pare zdjec to mowil ze to na pewnos ciema. ze to nie ja tylko cos podkladam, bo wygladam za ladnie. hehehe jak mnie teraz zobaczy chyba sie zapadne pod ziemie :PPPPPP

sluchaj ja mam kumpele ktora tez jest wysoka i taka babeczka przy sobie..nie jest gruba ale do szczuplych tez sie nie zalicza. Ale tak potrafi o siebie zadbac..paznokcie, wloski ubior ze czasami az sama jej zazdroszcze..mimo ze z twarzy to jakas specjalna nie jest ale rewelacyjnie sie prezentuje i ta jej pewnosc siebie! oczywiscie na brak powodzenia nie narzeka...takze glowa do gory i wiecej wiary w siebie!

dla wlasnego dobrego samopoczucia mozesz sobie 2 tygodnie pobiegac, beda efekty, wiem, bo jak zaczelam biegackiedystam juz danwo to szybko zauwazylam efekty, potem to troche staje w miejscu ale jest taki bum torche na początku, takze mozesz sprobowac, ale faktycznie nawazniejsza jest pewnosc siebie, jesli dobrze to zrobisz to facet nie zauwazy zadnych kilosów! tylko Ty musisz wygladacna taka ktora tez ich nie widzi :) dasz rade!

Gość panika panika...
ehhh jak patrze na szczuplutkie dziewczyny na ulicy tak mi zazdroszcze ze szok. ich zycie wydaje mi sie latwiejsze, ciekawsze i w ogole. wracam do domu, patrze w lustro i czuje sie obrzydliwie. jak jestes gruba przez cale zycie, to sie przyzwyczajasz. ale jak sporo przytyjesz, to ciezko sie pozbierac

no masz racje, ja tez troche przytylam ostatnimi czasy i lustro nie jest moim sprzymierzencem ;P ale bieganie sprawia cuda! to co, biegamy dzis wieczorem? :D

Gość panika panika...
nie wazne 16 kg wiecej, to nie byla moja wypowiedz. waze tak 8 kg wiecej, nie wiem ile dokladnie, bo boje sie wejsc na wage. skoczylam do przodu o jeden dobry rozmiar. wygladam paskudnie. no ja dzis biegam na pewno :)

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
ALBO CIE POLUBI TAKA JAKA JESTES ALBO NIE JEST TEGO WART i NIE MOW MU RZE PRZYTYLAC ONI DOPIERO ZAUWAZAJA JAK IM SIE MOWI O SWOICH KOMPLEKSACH!!! Jestes cudowna wartosciowa ceniaca sie dziewczyna Jasne?

ile masz lat ile mierzysz ile wazysz? Jak wyglada on

Gość panika panika...
mam 25 lat, 177 cm wzrostu. kiedys wazylam 58 kg, teraz z kilka wiecej. on jest bardzo atrakcyjny.

ok jasne to jest ze musi Cie chciec tkaa jaka jestes, ale to nie znaczy ze dla swojego lepszego samopoczucia nie mozna czegos z tym zrobic :) wskazane! a bedziesz sie czula na tej randce po prostu pewna siebie, a dlaczego? bo sama nad tym pracowalas ;) bedize dooobrze :D ja tez dzis biegam :)

Gość No tak..
oj,tam,jak Cię oleje ze wzgledu na wygląd, to kit mu w oko,nie warto sobie nim zaprzątać głowy

Chodzi mi o to ze nigdy dla nas druga osoaba nie moze byc az tak wazna zeby chodzicc dla niej na glowie i zmieniac cale nasz zycie. Zastnawialyscie sie kiedys jakie kobiety maja najwieksze powodzenie? Wcale nie te najpiekniejsze, ale te ktore saswiadome swojego wygladu, sa z siebie zadowolone i sie akceptuja Kobieta dla faceta ma byc najwieksza wygrana :)

z tym ze jesli ona pojdzie na ta rande z myslami w glowie ze "o matko przytylam wygladam fatalnie!" to wcale nie wiadomo dlaczego on ją oleje ;P na necie moglabyc super fajna pewna siebie, a jesli bedzie miala takie mysli w glowie to juz pierwszy krok do braku tej pewnosci ;) takze wcale nie musi chodzic o wyglad. Ale ja tam wiem, ze dziewczyna sobie poradzi, pamietaj! on tego nie widzi ile Ty wazysz! :)

Sama musze cos z soba zrobic :( Bo chyba mnie czeka rozstanie po 2,5 roku :( Juz zapomnialam jak to jest chodzic na randki.. A gdzie w necei wyczailas tego faceta? 21, 65, 165 Dbam o siebie jak jestem wolna :P Jak cos upoluje popadam w lenistwo :)

Gość panika panika...
wyczailam na czacie, az dziwne :) wlasnie patrze na swoja szafe pelna ladnych, prawie nowych letnich ciuszkow, w ktore NIE WCHODZE. nie ide na ta randke, nie ma szans. ja tez bym pewnie odrzucila faceta, kty wysylalby mi zdjecia z super muskulatura, a okazal sie w rzeczywistosci grubasem.

spokooojjnie :) wez oszczednosci, idz do sklepu kup rozmiar wieksze, tragedia sie zadna nie stala naprawde! :) jak dobrze dobierzesz ciuch to nawet nie bedzie widac ze to jest wieksze czy mniejsze czy jetss grubsza czy chudsza! :) proponuje jednak sprobowac przez 2 tygodnie z biegnaiem ,tylko tak wiesz zeby sie nie przeforsowac, bedziesz sie lepiej czula! ;)

Facetowi juz nie zalezy :( Nawet mieszkac ze mna nie chce... Poszlismy na studia i sie okazuje ze nic nas nie laczy zadne zaintersowania znajomi Normalnie zonk W sumie on sie rozstawal 2 razy ale dalej jestesmy razem, smiejemy sie ze musimy jakis glupi powod wymyslic :D Kurde, Kochm go!!!! A co do czatow :D Bywam na wp W 1 czy 2 lo sie umowilam, tzn najpier rozmawialismy przez 2 mc prawie ze delklaracie kocham szly, pozniej 2 razy sie z nim umowilam a pozniej udawalam ze go nie znam na miescie :p