Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

raz się żyje :)) Dziekuje :))) Juz teraz wiem :D Ja napewnoe zajrze wieczorem :) Mam nadzieję że Was też spotkam :) Także trzymajcie się ciepło :) Raz się żyje :) mam nadzieję że zajrzysz również Kawa - miłego dnia :) Panika - wracaj do nas, zawładnęłyśmy topikiem, a autkorki brak :( Mężczyźni wolą ... ---> do usłyszenia :)

no to faktycznie argument :D dobra ja spadam wykorzystac dzień jakos, mam nadzieje ze Panika wroci! milego dnia wszystkim buziaki :*

Gość panika panika
hej dziewczyny, ja do domu wlasnie po ciezkim dniu wrocilam. teraz pewnie rowerek, bo wieczorem znow pewnie bedzie dluga pogadanka z moim wirtualnym lubym, dla ktorego jestem za gruba :) cieplo bardzo, az sie chce isc na stary rynek na piwo... stwierdzilam, ze pewnie sie spotkamy jakos w weekend :) mam nadzieje, ze przezyje atak hiopopotama i że mi się nie odmieni.. odmienia sie raz na godzine, wiec to malo realne :) buziaki

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
Ide sie uczyc, zajrze wieczzorem Koffanie sie oczywiście nie odezwało

No to extra bo myslalam, że dziewczyny pousypiały :) Widziałam, że panika wróciła :):):):) A co u Ciebie kawka :)? Jak minał dzien :)?

byłam na zakupach! o dziwo znalazłam cos w Toruniu , no i takim sposobem jestem chudsza o 2 stówy ech :P a kupiłam tlyko bluzke, sukienke i koraliki ^^

o kurcze :D No to zaszalałaś :) Ale to dobrze, przed latem dobrze odświeżyć garderobe :):) Mam nadzieję,że dopisze pogoda w tegoroczne lato, i bedzie okazja założyć letnie rzeczy :)

A ja chlalam z chlopakami z modulu a jutro mam kolo o 9

no i prawidlowo :P trzeba korzystać z "chlopakow z modulu" yyy .. tak ;P lato bedize piekne, zobaczycie :D aaa "mezczyzni... " powodzenia jutro bede trzymackciuki przez sen :D

o cholera, źle przeczytałam - przeczytałam chciałam (myslalam ze chodzi o zakupy, w odniesieniu do postu kawy ;) ) przepraszam ale to juz ta pora ;)

A wez pezstan zrobilysmy im lache :D Raczylysmy z nimi wypic piwo ktore nam kupili, ale trzeba bylo koszty zwrocic :p Nie chcecie??? Oddamy gratis 5 kompletnie wybrakowanych sztuk!!!

Za darmo byscie ich nie chcialy jak im sie zapetla na 3 h piosenka "to twoja wina..." Jak o 24 kijem bejsbolowym rozwalaja glosnik a na nasze zdziwione spojrzenie co sie dzieje dowiadujemy sie "byl popsuty naprawiamy" Wiecznie laza po lazience w gaciach i wydaje im sie ze sa seksowni (albo chude jamniki, albo tluste spaslaki)

jetem zla, sutna i nie mam sie na kim wyrzyc i nic nie umiem DObranoc ps. moj facet gra u kumpla :(

Hej :) Witam dziewczyny, jak Wam mija dzień :)? Ja własnie sie zastanawiam co ubrać na siebie wieczorem, bo wychodze z kumpelami, a kurcze pogoda mi pokrzyzowała plany :( mezczyzni..--> jak tam? nastrój już lepszy? Kawa--> wracaj tutaj, siedzenie do nocy a potem sen do południa :P :) nie ma nie ma :D raz sie zyje --> mam nadzieje, ze pociecha dała się wyspać panika, panika --> jakze sie ciesze ze jestes :) mam nadzieje, ze pogoda dopisze na wekendowy wypad na rynek :)

no prosze :D to Ty ranny ptaszek jestes kawa ;) raz sie zyje :) witam :D co slychac:)? Kawa - co z sobą robisz :D??