Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika panika...

głupi randkowy dylemat, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość mezczyzni kochaja zolzy przecz
e tm jak sie kocha to sie akkceptuje wszystko zn ich za 10 20 lat sie zrobia taki misie!!! Idealn nie sa a wybrzydzaja

Dziewczynki to skad ja mam wytrzasnac tego faceta na randke???

Gość panika panika...
kawa....gdy bylam szczupla bylam non stop podrywana. w sklepie, w pubie, wszedzie. teraz juz nie jestem. moja tusza moze byc co najwyzej do zaakceptowania dla niektorych :) to sa fakty :)

kawa? gustujesz tez w dziewczynkach??? Jesli chodzi o facetow postawni faceci zapewniaja pocucie bezpieczenstwa ale w luzku wgniataja cie w ziemi e i dzialaja niczym walec szczuplejsi sa fajniejsi ale i tak chyba lepsi cie lekko miekcy :P

Na prawde panika??? Jak to zrobic zeby faceci mnie podrywali non stop w sklepe na ulcy i wogole??? Sama dla siebie lubie wygladac seksownie :) nosic szpileczki spodniczke (za ktora moj facet wariuje)

Gość panika panika...
kurde ja nie znosze tluszczu na facetach, serio. duzo kobiet mowi, ze woli mieciutkich... dla mnie to jest jakies niemeskie strasznie. postawny moze byc, ale od cwiczen, nie od jedzenia :)

chyba czas pojsc do pubu i pozlopac piwo moze jeszcze usiasc przy barze Cholera jasna przeciez ja nie jestem az taka desperatka:( I jeszcze mam faceta :P

Pakerow nie znosze ale acy dobrze zbudowani....... mrau Chyba na silke pojde :P

mezczyzni wola... nie, a przyjaciolek nie pocieszasz nie przytulasz? ;) czyzby urazil Cie fakt ze 'malolata' Ci radzi, i tak Ci się jezyk wyostrzyl? szkoda :)

Gość szyszka___
Nic z nimi nie robię, czekałam aż zbledną, a nabawiłam się ich przez gwałtowny spadek wagi a potem powrót do poprzedniej :( Smarowalam wszystkim i nic :(

Gość panika panika...
kurde, tez w sumie smutne. jestesmy laski po 20kilka lat i idac na plaze myslimy o jakims PAREO. to nasz najlepszy wiek, najwieksze mozliwosci, pewnie nigdy nie bedziemy wygladac lepiej. w lozku z nowym facetem pewnie myslimy o tym, jak sie ustawic, zeby nie robily sie mega walki. gdy ktos na nas patrzy zastanawiamy sie, czy to dlatego, ze jestesmy ladne, czy ze jestesmy grube. masakra

Gość panika panika...
kawa... nie, po prostu mysle, ze to troche takie oszukiwanie sie. nie chce byc niemila, mowie tak samo o sobie, jak i o innych.

Przepraszm ja z natury jetem pyskata Wlasnie to nasze najlepsze lata pozniej beda zmarszki rosztepy i celulit Jeszce nie mam oporow przed rozbieraniem sie ale pewnie nie dlugo zaczne miec chce faceta bo juz wariuje

panika pislaam do mezczyzni wola ;D panika masz racje z otluszczonymi facetami, tzn ja mam to samo zdanie, nie znosze brzuchastych takich bleh :D a co dpodrywania to jest fakt, szczuple podrywaja ;) sztuka jest byc szczupla miec fajny biust i tylek :P takich to juz chyba nie ma wiele bo to przeciez jakas katorga jest zeby to osiagnac, o ilew ogole sie da ;) tak czy siak wiekszosc facetow uwaza ze u kobiety tluszczyk tu i owdzie jest seksi i tyle ;)

Kobiety genetycznie tak sa uwarunkowane ze maja procentowo wiecej tluszczu I ze go maganyzuja nagorsze czasy i ze wzgledu na to ze jestesmy przeznaczone do rodzenia dzieci mamy potezne udka i grube tyleczki

Kawa, o co sie wkurzylas na mnie ze niby uwazam ze jestes mloda i dlatego cos tam? Bo ja na prawde jestem pyskata i sie tego doszukac nie moge :D Mam faceta ale tak jak bym go nie miala zadnych planow na przyszlosc on juz nie robi wspolnych Nie ma nic jak mowie o wolnym zwiazku czy umawianiu sie na randki z innymi najfajniej to pewnie jakbysmy sie rozstali i zostali przyjaciolmi na seks Dzis i jutro ma kola wiec nie ma czasu w sumie ja mam jutro i w czwartek i powinnam kuc a nie tu siedziec :p I zoabczymy sie w czwartek o ile ja bede nalaeggac bo on najchetnie poszedl by przegrac noc z kumplami P o prostu wiem ze ten zwiazek nie ma szans :( A bylo tak pieknie i cudownie

nie no ja troche przewrazliwiona na tym punkcie bo mam do powiedzneia troche na rozne tematy i zawsze wszyscy gadaja a jak powiem ile mam lat to juz sie glupiej malolaty nie slucha, a czlowieka nie powinno się osądzać po wieku ;) no to trzeba zwiazek skonczyc :) i poszukac nowego, nie bedzie tak trudno jak Ci sie wydaje, bo mysle ze w jakims stopniu poczujesz ulge, poczujesz sie wolna, i chyba jednak pelna sily na nowe przygody a to sie widzi :)

kawa zdziwilam sie ze masz 19 lat bo sadzilam ze starsza jestes ale to nie ma nic do rzeczy sa ludzie ktorzy sa dojrzali w wieku 16 lat i tacy ktorzy w wieku 40 lat sa dziecmi kiepsko to ujelam ale mam nadzieje ze rozumiesz Kurde no nie lubie szalec nie lubie nocnych imprez bo o 12 zasypiam gdzie popadnie bo mi sie spac chce :p Uwielbiam zyc w zwiazkach przy ukochanej osobie bo tak sie najlepiej realizuje jak mam faceta znajomi odchodza w kat wiem to jest zle on sie denerwuje ze ja go chce miec w swoim zyciu na wylacznosc :(

Ja nie chce konczyc, mi bylo dobrze :( I jestem gotowa isc na wielki kompromis tylko ja nie widze sensu i wiem ze to nie ma przyszlosci i zetrzeba szukac gdzies indziej

rozumiem i jednoi drugie tzn i to z tym wiekiem i Twoj problem. tylko naprawde im dluzej bedziesz zwlekac tym wlasciwie gorzej, bo skoro sama mowisz ze to naprawde nie ma sensu to ten sens sie przeciez nagle nie znajdzie.. a nie chcesz konczyc no bo dobrze Ci - znasz kogos od podszewki, a widze ze jestes osoba ktora uwielbia stabilna i bezpieczna sytuacje ;D i ciezko Ci zmienic zycie nagle o 180 stopni bo to ryzyko, chyba ze sie myle ;) no ale ' no risk - no fun' jak to mowią, a naprawde chcesz zeby tak Twojezycie wygladalo jak teraZ? no chyba nie :D wiec chyba warto cos z tym zrobic ;)

Jak ty to idealnie podsumowalas :D

Kurde musze cos wymyslisc zeby ni skonczyla z najlepszym kumplem Bo on mi sie nie podoba fizycznie i jest nie dla mnie i wogole Ale z moimi preferencjami stabilizacyjnych wyborów... szlak, byle nie on

No ja wiem Ale moj obecny tez mnie kiedys nie pociagal!! Zawsze lubilam wysokich w miare zbudowanych brunetow z ciemnymi oczkami atu blond chudzielec z niebieskimi oczkami

gubie sie powinnam przeczytac caly bo tylko tak szybko lukam kawa nie zabij ty masz faceta czy nie czy jak?

no roznie bywa w gruncie rzeczy, mnie moj facet nie pociaga tez trzeba bedize konczyc ta chora znajomosc, co prawda nie 2,5 roku a 1,5 ;P ale jesli nie jest atrakcyjny fizycznie to tylko potguje fakt ze nie chce mi sie kompletnie juz z nim spotykac i w ogole wszystko bez sensu ^^ tzn nie przez to ze mi sie nie podoba tylko tak ogolnie mowie. wyglada niby ostatnia rzecz powinna byc, ale jednak cos musi byc w tym wygladzie takiego co nas kreci..