Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handsss

tematy do rozmowy

Polecane posty

Gość handsss

jutro ide na randke, tylko mam pewnien problem...przy pierwszych spotkaniach zawsze jestem bardzo nieśmiała, cicha itp i zawsze zapada ta krępująca cisza, przez to że nie wiem co mam powiedzieć błagam was, pomóżcie - dajcie jakieś ciekawe tematy (i nie chodzi mi tu o sex, pogode itp)

Gość hmhmhm
euro 2008 ;]

Gość handsss
nie znam sie na sporcie:P

Gość Luckym
Broń od Euro! Nie rozmawiaj z nim o Euro... bo mi się humor popsuje na całe spotkanie^^ a zwłaszcza, że to pierwsze... Rozmawiaj na takie życiowe tematy:) Pytaj co o czymś sądzi:) Zadaj jakieś pytanie z życia wzięte i zobacz czy odpowie szczerz czy pod Ciebie:) Jest mnóstwo tematów do rozmów

Pogadajcie o sobie, swoich zainteresowaniach, co lubicie itd... Jakich propozycji oczekujesz??

Gość handsss
moze jak nie bedzie o czym gadac to wskocze pod stolik i zrobie lodzika wszytkim w knajpie ? :)

Gość handsss
no właśnie ja jego dobrze znam bo chodzimy razem do szkoły i gadamy od jakiś 2 tyg przez gadu...wiem o jego zainteresowania, on o moich...nie mam juz wg pomysłów na tematy

Gość handsss
a wiec zostaje tylko obciag z połykiem

Gość handsss
podszywacze^^

Gość Luckym
Nie załamuj mnie;p To On jest facetem i powinien podtrzymywać rozmowe... Ale jeśli chcesz mieć kontrole to przygotuj sobie jakieś gotowe pytanie typu:"Co byś zrobił gdyby..." (tutaj masz ogroną game tematów, coś co się Tobie kiedyś zdarzyło). Albo bądź dowcipa: "Słyszałem, że 95% męzczyzn masturbuje się pod prysznicem? ON: Tak? TY: Pewnie nie interesuje Cię co robi pozostałe 5%? ON: Nie... Powiedz TY: Nucą jakąś melodie... a wiesz jakie? ON: Nie... TY: To już wiem co Ty robisz pod prysznicem (I zadziorny uśmiech) Spytaj nawet co sądzi o butach na obcasie... Albo czy według niego kupowanie przez mężczyzn dużych samochodów jest formą zadzierania nosa i zmniejszaniem kompleksów? it.;p

Gość handsss
No tak, to on powinien podtrzymywać rozmowe, ale nie chce żeby sobie pomyślał że jestem nudna, bo nic nie mam do powiedzenia...strasznie sie tego spotkania boje, nie wiem jak sie przygotować do niego jak radzicie - w co sie ubrać, uczesać itp??

Gość handsss
czy powinnam po pierwszej randce isc z nim do lozka czy standartowo udawac porzadna i dopiero po trzeciej ?

Gość Luckym
Nie panikujesz za bardzo? Przecież macie się czuć dobrze w swoim towarzystwie:)

Gość Luckym
Szanuj się troche... Pozgrywaj troche niedostępną:) Nie daj mu się poczuć zbyt pewnym siebie:)

Gość handsss
ale to był podszywacz:P mam 17 lat i nie mam zamaru z nikim chodzić do łóżka jak na razie;) wiem, ze strasznie panikuje, ale bardzo go lubie i nie chce niczego popsuć...już kilka swoich szans straciłam, jeden nawet mi powiedział że jestem "nudna":O...a ja wcale nie jestem, przy osobach które dobrze znam zawsze jestem w centrum uwagi, bardzo dużo osób mnie lubi, ale przy pierwszych spotkaniach i to jeszcze przy takich fajnych chłopakach zawieszam sie...

Gość handsss
kopne go w jajka bedzie chociaz ciekawie :)

Gość Luckym
Troche pewności siebie:) Musisz mu dać do zrozumienia... że to On potrzebuje Ciebie a nie Ty jego...;p Bądź wesoła, czuj się swobodnie:)