Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

Były mnie szantażuje!!

Polecane posty

monia on tez chce zebym do niego wrocila. ja mu jasno powiedzialam ze jak powie to go znienawidze i on stwierdzil ze wie o tym.... wiec to jest chore jak dla mnie... oko saurona alibi mowisz tylko jak wyjasnic rozmowe...

rekin teraz mi plakanie w niczym nie pomoze, nie chce stracic swojego faceta to jest teraz dla mnie najwazniejsze... zaluje tego co zrobilam ale nie cofne czasu niestety..

Gość monia333
no widzisz .To jest chore. Ale uważam ze nie wybrniesz z tej sytuacji cało.Nawet nie ma najmniejszej szansy na to. A wyrzuty sumieni i tak zostają , nawet jeśli sie to nie wyda.

monia wiem ale patrzac wolalabym zyc z wyrzutami sumienia niz bez niego... jakby sie dowiedzial nie umialabym byc dalej z nim wiedzac ze zawsze moze mi to wypomniec, przy najblizszej okazji. a nie wspomne o zaufaniu ktorego nigdy bym juz nie miala u niego..

Gość Melania1306
Kochana opowiedz swojemu facetowi o tym co się wydarzyło najlepiej odrazu.Prawdy nie zataisz, i tak prędzej czy później się wyda.Może Ci wybaczy, a jak opowie mu to ten Twój były to wątpie, że Twój facet będzie chciał Cię jeszcze znać

Gość monia333
i tak on sie dowie i tak i jak sie będzie czuł , że go przez cały czas oszukliwałaś?

Gość ależ tępe baby tu siedzą
jak się skur.wiłaś to cierp poza tym powiedz byłemu, że wyprzesz się prawdy i już

a moze lepiej go zostawic, nie mowiac o niczym... sama juz nie wiem co jest lepsze..

Oko Saurona -BBE- do aanek Nie namawiam do grzechu ale , zaproś byłego spij go z koleżanką , rozbierz , połóż pszy windzie i zrób foto jak leży z gołym pędzlem ... . ( wyjątek )

Gość monia333
Nie umiesz przyznać sie do błędu i to jest najgorsze.

monia kiedys z moim facetem gadalismy o tym, on raz byl tak skrzywdzony.. i wiem ze nie bedzie nawet wyjasniania... poprostu odejdzie

Gość monia333
ale bedzie sie czuł jeszcze gorzej jak sie dowie od kogos innego . On też zasługuje na to zeby być szczęśliwym....

Oko Saurona -BBE- do aanek Nie namawiam do grzechu ale , zaproś byłego spij go z koleżanką , rozbierz , połóż przy windzie i zrób foto jak leży z gołym pędzlem ... . ( wyjątek ) - korekta

Gość brat_niedzwiedz
lepiej daj mu spokoj juz..........a najlepiej to mu powiedz o tym...chyba nie wybaczy ale ty bedziesz miała czyste sumienie przynajmniej

Gość chciałbym wiedzieć
To po co mu dałaś dupy? Facet wyjechał na kilka dni a Ty już wścieklizny macicy dostajesz. Co z Ciebie za kobieta w ogóle jest?

to znowu ja :D wpadlam powiedziec ze wszystko sie skonczylo dobrze. dalej jestem z moim kochanym facetem :)) pozdro

Gość to ci sie udalo...
byly dal se spokoj?

ja bym szła w zaparte, załapał mnie za rękę, to nie moja ręka :P nie, ja bym po prostu nie zdradziła :D

tak byly dal spokoj, przemyslal to i dotarlo do niego to ze to mu nic nie da, ze nigdy juz nie wroce do niego... :)) i juz nigdy nie popelnie tego samego bledu, napewno

Gość a szowiniści
annek musisz mu powiedzieć i modlic sie by ci wybaczył:))))))), inaczej były sam mu powie i bedzie lipa. Jednak bardzo źle zrobiłaś, jak osoba która sie nie szanuje i nie szanuje innych. Ten z którym teraz jesteś straci do ciebie szacunek. Solidaryzuję sie z toba jako kobietą, jednakl Współczuję ci i to mocno!!. ale sobie narobiłaś dziewczyno.

a szowinisci, czytaj prosze uwaznie ;) napisalam juz , ze moj byly nic nie powie, porozmawialam z nim i bedzie milczal. racja zrobilam zle, ale kto nie popelnia bledow? teraz wiem juz ze nigdy wiecej nie zrobie czegos podobnego...

Gość brat_niedzwiedz
a jak bedziesz czuła sie przed obecnym facetem....to ze tamten nie powie nie tłumaczy cie i nie usprawiedliwia....biedny chłopak (ten obecny) zycie na nieswiadomce ze............jest straszne pozdrawiam