Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola22

PSY JAK KARTOFLE DO LICYTACJI

Polecane posty

Gość edwardo gonzalez
jasne, reklama jak nic

Gość Josef Fritzl
no przecież 1500 zł nikt nie da za psa tylko po to by się nad nim znęcać :o reklama!

Gość viola22
To nie tylko reklama. Ktoś może psa kupić i co ? Właściciel sprzedaży odmówić nie może nawet jak się okaże, że pies ma iść do rozwydrzonego dzieciaka albo pseudo hodowli. Co mówią na coś takiego przepisy związku kynologicznego ? Ja czytałam, że jest to zabronione !

\"Nie mowię o kundelkach już ale te rasowe ?\" Bezczelność. Te i te to kochające, wierne życie na lata. ŻYCIE!

to tylko ogłoszenie, potem klient jedzie do hodowcy i tam kupuje psa i wtedy hodowca moze z nim pogadac i sprawdzic jaki to człowiek kupowałam kota rasowego na allegro wiec wiem co mówie

Gość viola22
metafora . to nie moje słowa tylko tych wielkich wspaniałych hodowców. TO ONI UWAŻAJĄ KUNDELKI ZA COŚ GORSZEGO ! Oni uważają, że tylko ich z rodowodem są coś warte, bo jest potwierdzone pochodzenie i te inne brednie. Tacy wspaniali a sami wystawiają jak kartofla psa.

Rodzice mają rasową suczkę. Po pierwsze, wcale nie uważają kundelków za gorsze, kochaliby tak samo, jak tego rasowego (a naprawdę mają świra na jej punkcie :) ) Po drugie, również wystawiali młode na Allegro, ale na zupelnie innych zasadach. Aukcja była grzecznościowa, raczej jako ogłoszenie, a nie aukcja. Nikt nie licytował, tylko dzwonili ludzie, żeby się dogadać. Ale wystawić tak za 1500 zł?? No nie wiem...

Gość viola22
ja proponuje napisać do tej pani pytanie czy zna zasady związku kynologicznego. Niestety nie mam konta na allegro. Moje meile wykpiła. Pewnie, liczy się kasa.

Gość zofia..z..
dziewczyno daj sobie spokój takie ścierwa były są i będą nie naprawisz świata. Psy się rozmnaża dla pieniędzy myślałaś że oni kochają pieski ? nie bądź śmieszna

Gość ta najgorsza..
dobry hodowca nigdy nie zrobiłby tego.. my kiedys kupowalismy psa z hodowli zagranicznej, to nawet przyjechał do nas człowiek zeby zobaczyc jakie mamy warunki i zdecydowac czy sprzedadzą nam pieska.

Tyle piszecie, a czy ktoś z Was pomyślał,że takie sprawy można zgłaszać do Związku Kynologicznego lub Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami ? Związek Kynologiczny powinien wiedzieć w jaki sposób sprzedaje się psy, czy inne rasowe zwierzęta.

Gość zofia..z..
Napisałam do związku ale co to da ? zobaczymy ...................

Kto by chciał takiego psa :| Bardziej mnie boli jak widzę króliki sprzedawane za złotówkę a potem wysyłane pocztą.Wiadomo jakie to wrażliwe zwierzęta.temperatury ponad 20 stopni to dla nich zabójstwo,więc co dopiero ak latem je się wysyła.I ten stres :| A jak dotrą żywe to i tak najczęściej idą na karmówkę.

Gość .........................00000
macie pomysły gdzie jeszcze można to zgłaszać ? a jak wygląda sprawa podatków od sprzedaży psów ? :)

Gość bublaba
mam psa bernardyna 6 miesiecy - chce go oddac glupi kundel (mieszaniec) nic nie rozumie zero agresji przestraszony i wogole dziwny ktora chetna? za free oddam ps. jak sie psa do schroniska oddaje to trzeba placic????

Gość ja........
do schroniska lepiej nie oddawaj sa przepelnione i moga nie przyjac psa,chyba ze powiesz ze go znalazlas...

Gość bublaba
troche żal mi go schroniska oddawać , ale kto by go zechcial:/ mial byc psem hmm pilnującym posesji nie chodzi o agresje ale on nawet nie szczeka! taki przestraszony jest jakby ktos mu krzywde zrobil:/ a to jest siedlisko poza miastem rozumiecie sami:/

Gość ja........
schronisko dla bezdomnych psow jak sama nazwa wskazuje jest bezplatne

Gość ja........
poza tym jak mozesz oceniac jego charakter jak ma pol roku dopiero... wszystkiego go mozna jeszcze nauczyc ...

Bublaba--->Po Ch.UJ Ci pies skoro nie umiesz go wychować? Kolejna popierdolona, której się piesek znudził:O

Gość bublaba
nie można pozatym mam na oku ślicznego dobremana:)

jesli to prowokacja to marna:-0 A jesli to prawda to powiem ci że jesteś najgłupszą osobą z jaka kiedykowlwiek w jakikolwiek sposób miałam do czynienia.

Gość saraOconor
słuchaj ja bym go wzięła. Masz jakieś zdjęcia ? Mam dom z ogrodem.

Gość bublaba
sorki nie aktualne bidula przejechal bizun

Gość saraOconor
fajne żarty dzieciaku.

Gość bublaba
2 ost to podszywy, tacy z was eksperci a wogóle się nie znacie :/ a mi nie chce się tłumaczyć całej historyjki bo i tak wiecie lepiej hmmm saraOconor a z której części Pl jesteś?

Gość saraOconor
jestem z mazowieckiego. Pokaż mi fotki :)