Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelusz zamiast welonu

kapelusz zamiast welonu-ma ktoras taki pal?

Polecane posty

wiecie gdzie są ładne w warszawie lub okolicy?

Gość kokokokkkkkkkkkk
wiesniactwo,bardzo postarza!!!!!!!!!

mi się nie podoba, widzialam taką panne młodą, ciągle go poprawiała, i wogule zasłaniał jej twarz i przy całowaniu z młodym tez przeszkadzał:) ja jestem na NIE :)

karamba, wyobraź sobie, ze ja tez;)no ale moją alternatywą bedzie tylko taki maciupki welonik, króciutki :)

coś na tę łepetynkę trzeba będzie założyć:) i mam nadzieje ze jakis mały welonik znajde, który mi sie spodoba:)

Gość ładny ten toczek jaka
jest cena takiego cudenka?

Jeszcze do niedawna sama chciałam kapelusz. Znalazłam zdjęcie PM w kapeluszu i rękawiczkach (z palcami, żeby nie było :) ) w bardzo skromnej sukni- wyglądała pieknie. Zrezygnowałam z pomysłu bo suknia na którą się zdecydowałam nie pasuje, a szkoda... Minus tego zestawienia jest taki, że na weselu kapelusz i rękawiczki się zdejmuje, bo jest po prostu za ciepło. A wtedy skromna suknia nie wygląda już tak efektownie.... Na łepetynę można założyć: -toczek- ten wyżej całkiem fajny -wpiąć kwiaty -woalkę ozdobioną koralikami lub innymi pierdołkami Za welonem nie przepadam.....

Gość Viss
z kapeluszem moze być taki problem, ze jest dosyć kosztownym dodatkiem a ze sprzedażą mogą być kłopoty. No i fryzura musi być robiona pod kapelusz, który potem zresztą zdejmujesz....S

Gość sileska01
a ja bede miala tylko pare malych rozyczek ecru wpietych we wlosy, zadnych welonow, toczkow czy kapeluszy...niecierpie tego badziewia na glowie

Gość moja mam miala
kapelusz na swoim slubie, wygladala slicznie, ale jak ktos mowi trzeba miec dobrze zrobione wlosy pod a pozniej bez