Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana na maxa

jak można być w 7 miesiącu ciąży i ...

Polecane posty

Gość zszokowana na maxa

...o tym nie wiedzieć??? Dosłownie szczęka mi dziś opadła jak przyszła do lekarza dziewczyna będąca w7 miesiącu ciążu i nic przez ten czas nie zauważyła!!

Gość mnmnmnm
?szok jakas dziwna sytuacja, moze non stop była na chaju

slyszalam o takich przypadkach, to sie zdarza, gdy dziewczyna ma nieregularne okresy, wiec nie zwraca uwagi, ze okresu nie ma. poza tym niektorym paniom rosna bardzo male brzuchy - jak moja znajoma byla w ciazy, to do 7 miesiaca duzo ludzi myslalo, ze jej sie po prostu przytylo - brzuszek miala naprawde maly, ale urodzila zdrowego, pelnowymiarowego chlopca :)

Ja słyszałam od facetów, którzy jeżdzą na karetce, że pojechali do kobiety która skarżyła się na bóle brzucha, bardzo silne. Dojechali i okazało się, że ona rodzi. Nie wiedziała o tym, co najśmieszniejsze miała już dziecko. Brak miesiączki tłumaczyła, ze nigdy nie miała regularnie :D Rosnący brzuch, tym że dużo jadła :D Hehehe Dajcie spokój.

No ale już bez przesady, oprócz rosnącego brzucha i braku okresu są jeszcze np ruchy dziecka. No nie uwierze że mozna być takim bezmózgiem i 3 miesiące np mylić to z niestrawnością....

Gość wszystko jest mozliwe
moja koleżanka dowiedziała sie o ciąży w 6 mc razem byłysmy u lekarza.Wcześniej kilka lat brała różne tabletki anty i czasem zdarzalo sie ze nie miala po nich okresu nawet po 5 mc lekarze ciągle dawali jej cos na wywołanie i wtedy tez poszłyśmy a lekarz ze to ciąża:D:D:D a nie wiedziala bo po jednych tab tyła a po innych chudła i tak na zmiane wiec taki lekko okrogły brzuch nazywała sadełkiem :)

Owszem można nie wiedzieć że jest się w 3mieisącu - można to rzucać na nieregularny okres.Ale żeby w 7 ????? śmiechu warte!

Gość no a do tego miała już jedno
dziecko??/:O no sorry, ale chyba trzeba nie mieć rozumu żeby nie zauważyć:O

Gość moja sasiadka nie mogla
miec dzieci. Rok temu urodziła i nie wiedziala ze jest w ciazy!!!!! Nagle dostala wymiotów i straszne bóle brzucha! Przyjechalo pogotowie nio i powiedzieli ze rodzi!!!! Nie wiedziala ze jest w ciazy!!!! Miala 38 lat;) Nio i od zawsze była pulchniutka to nie bylo widac;) Takze szczęscie!;)

moja znajoma byla w 6 miesiacu ciazy i tez nic nie wiedziala:/ , praktycznie nic nie przytyla, nic ja nie bolalo i nic nie czula zadnych ruchow dziecka. czula sie normalnie a okres miala normalnie bynajmniej tak jej sie zdawalo ze to plamienie to okres. to krwawienia miala normalnie co miesiac, regularnie. az bedac e 6 miesiacu stracila przytomnosc i sie okazala ze jest w ciazy

Raz ogloądałam też na Real tv o studentce, która dowiedziała sie, że rodzi w momencie kiedy dzidziuś zaczął wychodzić :). Był taki proglram cud narodzin, czy jakoś tak :D Dramaaat.

Gość moja sasiadka nie mogla
Nio jak kobieta jest pierwszy raz w ciazy i na dodatek nic o tym nie wie,,,,to nie wie co to ruchy;) hehe;)

Gość O.............................
Nie ma znaczenia czy to pierwsza czy kolejna ciąża nie da się nie zauważyć ruchów dziecka, może na początku tak ale w 7 m-cu ruchy są tak mocne że trzeba być idiotką aby nic nie czuć.

Gość zszokowana na maxa
Brzuch mały- ok, moja mama w 5 miesiącu brała ślub i nic nie było widać kompletnie, dopiero potem jej raptem wyskoczył. Ale żeby aż 7 nic nie wiedzieć? Przecież jak dziecko kopie to normalnie unosi się skóra na brzuchu, to jak tego nie widziec? I nie zaniepokoić się że aż 7 miesięcy okresu sie nie ma, choc to też można usprawiedliwić jakimiś plamieniami i zwykłą nieregularnością. Też będę się czepiać tych ruchów, że to nie możliwe przy zdrowym dziecku. Ciekawe czy dziewczyna się cieszy że pochodzi w ciąży tylko ze 2 miesiące ;)) (w świadomej ciąży).A e przyznam szczerze, nigdy w życiu nic mnie tak nie zszokowało jak to.

No ale ludzie przecież czuje się ruchy maleństwa :O Dla mnie to szok!! Pojawia się siara itp Ja jakoś nie mogę tego pojąc:O

Gość paputekkk
zadziwijące jest takie coś jak można kopniaki poylić z gazami no na boga no skoro już tak mysała przelewała jej sie w brzuchu a se nie popirdziała to chyba powinna sie zorientować pozatym 7 miesiać cyc nabrzmiały , siara czasem zaboli miednic

Gość wszystko jest mozliwe
dziewczyny ale weźcie pod uwage ze wy wiedziałyście o ciąży i pewnie tez dlatego dlugo wyczekiwałyscie owych ruchow i zwracałyscie na nie szczególną uwage no i oczywiście wiele spraw wyolbrzymialyście a one jak nawet nie przypuszczają ze mogą byc w ciąży to te objawy są znacznie mniejsze. Kobiety nie wiedzące nie wmawiają sobie na poczotku że chce im sie sikac co chwile albo ze dziecko kopie w drugim miesiacu. Niestety ale ciąża zaczyna sie najpierw w głowie mamusi długo jej wyczekującej i stad własnie te wyolbrzymianie jakis tam objawow itd