Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

znów o chlopa chodzi...

Polecane posty

i ja taka stara i taka głupia sie zakochałam! :( watek byl juz nie raz roztrzasany wiec napisze w skrocie bo mnie serce boli i pęka i musze sie komus wyzalic :( poznalam kolesia, ktory od razu zastrzegl,ze nie chce sie wiazac, ja mam mojego faceta od lat kilku (wciaz ten sam). nowo poznany pan bardzo mi sie podoba i jest z mojej miejscowosci podczas gdy zyciowy partner jest w innym miescie. sytuacja wysmienita na zdrade, ale do zdrady nie dojdzie bo: - nowo poznany kolega wiecej czasu spedza na piciu z kumplami niz jest mna zainteresowany - nie odpisuje na smsy,sygnaly, wkurza mnie to totalnie -wyciagam go na piwo od tygodnia (ponoc lubi pic) a ciagle mi odmawia - niby pociagam go fizyczne i vice versa, ale jakos nie namawia mnie do seksu jak juz sie widzimy (a bylo to raptem 3 razy) - poki mialam zamieszkac z nim w wspolnhym mieszkaniu (byl wolny pokoj) to o mnie zabiegal a teraz ma mnie w nosie, choc twerdzi ze tak nie jest -twerdzi, ze nie koleguje sie ze mna zeby sie wybzykac, bo ianczej dawno by to zrobil -coraz rzadziej sie odzywa a mnie to wkurza bo chcialabym sie naprawde zaprzyjaznic i do zaprzyjaznienia sie ludzie musza sie jakos kontaktowac - w ogole fajne ciacho,ale ejdyne co mnie wkurwia to to ze nie odpisuje na smsy ani sygnaly, co za ignorancja! a teraz napiszcie mi jaka jestem niedobra kobieta i jak sobie przywlaszczyc faceta chociaz mam juz jednego:D wyzalilam sie wcale nie jest mi lepiej :( 😭 -

babo gupia :P ja bym go olala sikiem prostym, krzywym i kazdym innym, byle intensywnie. gdyby mnie facet tak traktowal - to znaczy, w ogole nie traktowal-... ech... troche dumy, kobito. juz pomijam opierdzielanie cie za zdradliwe mysli :P troche honoru! jak cie nie chce, to niech spada. kropka. sikaj za innym:)

tak zrobie! a jak! mam swoj honor, tylko czemuw ciaz mnie palce swieżbią zebty do niego zadzwonic czy napisac? ech ta walnieta milosc...:(

wlasnie mu napisalam,ze znikam z jego zycia i zycze mu powodzenia, on jak zwykle nic nie odpisuje wiec sprawy nie ma, tylko serce boli,ze to kolejny raz kiedychcialam sie z kims zaprzyjaznic (siedze wobcym miescie i jestem sama jak palec) i nie wyszlo :( :(