Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynowa laleczka

kocha nie kocha?

Polecane posty

Co sądzicie o takiej sytuacji. Rozstaliśmy się 9 miesięcy, powód - wiele. Po rozstaniu mówił że kocha ale jest zmęczony. On odszedł do innej.Pierwsze trzy miesiące nerwowo dużo emocji, bezsensownych pustych rozmów. W końcu On wybucha mówi nie kocham Cię , nie chcę Cie znać, zrywam wszelkie kontakty, nie odzywaj się do mnie. Mija 2 tygodnie, proponuje przyjaźń normalnie rozmawiamy , tylko i wyłącznie na luźne tematy, spędzamy wspólnie czas przez neta, bo dzieli nas odległość, pomaga mi, radzimy się siebie, wszystko jest ok. Zapewnia o przyjaźni, mówi że cieszy się że umiemy normalnie rozmawiać, że jestem jego przyjaciółką. Ja zaczynam planować wyjazd z kraju, chce sobie ułożyć życie. Dzisiaj sytuacja luźne pytanie, pytam co u niego, rozmawiamy chwilę, mówi że ma dużo pracy, pare pytań takich przyjacielskich, kończymy rozmowę. Pytał między innymi kiedy jadę. Mija chwila dostaje smsa jedź sobie i bądź szczęśliwa z innymi (słowa nie wspominałam ze kogoś mam nawet nie mam, to tylko przyjaciel ) . Ja odpisuje chcesz naprawde żybym znikneła całkiem. A on wteyd pełna jazda nienawidzę Cię, nie chcę mieć z Tobą kontaktu zmusiłaś mnie do przyjaźńi, zapłacisz za sowje grzechy, za obrażenie mnie i mojej rodziny, nękasz mnie. Ja mówię ok, to tylko zadzwoń ostatni raz powiedz mi to w twarz.Po 10 minutach odpisał dzwoń zadzwoniłam . Mówię powiedz mi że mnie nie kochasz i kończymy zrywam wszelki kontakt, ja nie mam zamairu się narzucać. A on ta sama gadka nienawidze Cie, jetsem szczęśliwy bo jest jak ja chcę, daj mi spokój..Zmusilam do bycia ze soba, zmuszalas do wszystkiego. Wszystko co bylo miedzy nami wychodizło z jego strony. Byliśmy ze sobą prawie trzy lata, odszedł an pół roku przed ślubem na który sam nalegał., w końcu na odczepnego ze ściśnietym głosem szeptem rzucił nie kocham Cię i się rozłączył. Wywalił mnie ze skype i wyłaczył telefon. Jak dziecko zrezygnował z gry on lina nawet bo razme tam gramy. O co mu chodzi? Prosze tylko o sensowne opinie i komentarze bez żartów to poważny problem:O

Gość sonda lambada
tu chyba jakas inna kobieta wtraciła sie tak mi sie wydaje.

tak on jest z inną .. nawet wczoraj powiedział tamta jest dziwką ale jest mi wygodnie bo jest tak jak ja chce :O i jestem szczęśliwy