Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

chyba zostalam sama

Polecane posty

swinkowa ja tez na gygy w sumie najczesciej ale jak mnie juz palce bola to wtedy wole pogadac z polska z kumpelkami z pl na zywca i dzieciaki mi w kamerkach pokazuja swoje heheh takie kudlacze male slodkie :D i az sie lezka w oku kreci jak taki jeden czy drugi na oczy mnie nie widzial a krzyczy do mikrofonu HAJ CIOCIA :(

kawa - > ja tez nie jestem oredowniczka ds. malzenstw :) poza ty facet....ehhhh ...same klopoty ...czasem sobie mysle, ze bez chlopa byloby mi lepiej, pozadek, spokoj, nikt by nie marudzil...a seks ...caly swiat przede mna :)

ja nie wiem, moje wszytskie kolezanki dzieci , mezow maja...tylko ja nie , i co najgorsze (wg nich) mi sie w cale nie spieszy

ja tam swojemu jak jest w domu to obiadkami nie musze naskakiwac bo niewybredny jak nie ma to w miasto jedziemy skarpetek tez nie zbieram bo raczej porzadkowy ale przytakiwac trzeba a to chyba najgorsze bo wolalabym te skarpety zbierac :D

kawa hihihi no sprobowac tak tylko a noz widelec by sie spodobalo :P bo tak sobie mysle ze kobieta kobiecie to by wiedziala jak dogodzic :D

nie Justyna latwo mowic ja ze swoim 2 lata i tez ciezko jakos zerwac raz bym chciala za 2 dni nie bo kocham czy co a co mowic po 5 latach