Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

chyba zostalam sama

Polecane posty

ale zobacze jak wroci za 2 miesiace mam postanowienie powaznej rozmowy heh,...tylko jak ja zaczynam powazne rozmowy to on sie bulwersuje... ze nie mam innych tematow tylko Nas :D heh i wez tu gadaj z takim

nie wiem sama, my chyba do siebie nie pasujemy, ja lubei imprezy , kino, cos robic....on siedziec w domu :( i robic cos przy kompie, fakt taka ma prace, ale az do przesady :( jak zaczynam rozmawiac o nas....to marudze , nie wiem...kocham go...ale czy to wystarczy ?

ooooo to mamy podobnie :) tez nie wiem czy kochac to wystarczy bo wypadaloby lubic robic te same rzeczy..u nas tez on na impreze nie moze bo z racjii pracy nie moze po baletach chodzic a ja bym wyskoczyla czasem on lubi na szybowcach latac wiec w lato jak jest tutaj to kazdy weekend kurs Pensylvania na szybowce a ja nienawidze i tak on lubi na kajakach a ja nie bardzo bo plywac nie umiem a jak probuje pogadac o nas z moze by tak jakis kompromis czesciej to tez marudze albo przesadzam albo sam z siebie nigdy nic ze kocham czy skarbie :D tylko ja pierwsza bo dla niego to jest oczywiste ze skoro ze mna jest to jestem jego skarbem :D hehe a mnie to juz meczy ze mam sie niby do konca zycia dopominac o takie proste drobiazgi co nawet nic nie kosztuja??? o troche ciepla i bliskosci nie tylko fizycznej ????

dlatego ja nie wiem ........ czasem sobie mysle, ze przesadzam, i ze ksiecia szukam albo cos...moze za duzo sie filmow naogladalam

i ja tak sobie czasami mysle ze moze przesadzam ale z drugiej strony dostosowywac sie cale zycie do kogos a jak nie to frustrowac sie ze nie mozna byc soba????ja doszlam do takiego wniosku ze przy moim chlopie obecnym nie jestem w pelni soba nawet w sexie to glupio mi zaproponowac czasami cos bo wstyd a kiedys mialam takiego faceta ze w sexie wszystko bylo wspaniale cudownie zero ograniczen i wogoe fajny byl i go olalam bo siksa bylam a teraz znow na nk mamy kontakt ale kurde juz ma zone :( chociaz itak mi powiedzial ze sex ze mna i wogoe tamte czasy wspomina bardzo dobrze i ze ma nadzieje ze sie kiedys spotkamy :D prawnikiem jest ❤️

swinkowa co jest 5 lat w porownaniu z reszta Twojego zycia???? jesli nie czujesz sie okej do konca to zrob cos :D ja robie przmiarki ale narazie czekam az wroci i konkret rozmowa

a wogole to mysle sobie ze wlasnie ten wyzej wspomniany prawnik to byl mi pisany tylko go niepotrzebnie olalam pozniej ale chyba z 1, 5 roku sie bujalismy ze soba...on byl by idealny aaaaaaaaaaaaa....taaaaaaaa wlasnie On

moj tez konserwatysta choc czasem skusi sie na maly wybryk ale ogolnie to nuda wieje w lozku tez co mnie coraz bardziej irytuje

moj ideal tez w polsce ............ milosc zycia mojego :D chociaz best-sex-ever to nie pamietam jak mial na imie :D

o matko jak sobie teraz to wszystko przypominam to az mi sie ryczec zachcialo takieo kandydata puscilam buuuuuu nawet nie jest super mega przystojny ale mi sie podoba a wiecie jak go poznalam???

oczywiście o łóżko:) myslałam,że chociaż tam się zgadzacie a Ty przemilczałaś (miałaś zresztą prawo,takie pytania zadaję zakładając że są retoryczne:P )

Gość Gdansk39
Slabo ze snem...

no wiec to bylo tak ze w czasie moich studiow w Olsztynie mialam przyjaciolke z lo ktora studiowala w wawie wiec bylam tam prawie co weekenda. I kiedys z dziewczynami idziemy wystrojone na impreze a tu nam nagle 2 samochody smignely przed nosem :D pierwszy bez dachu a za nim zaraz taki normalny wypasiony samochod tylko ze nie mabrio :D i jak wszystkie nagle zaczely piszczec to oni sie zawrocili i wszystkie polecialy oczuwoscie do tego samochodu bez dachu a mi sie szkoda zrobilo tego drugiego i podeszlam do tego wlasnie :D no i mieli nas zawiezc na ta dyskoteke :D ale w drodze tak nam sie dobrze rozmawaialo ze nie trafilismy we dwojke na ta dyskoteke tylko jezdzilismy przez pol nocy po warszawie heheh :D nad ranem pojechalismy na kawe a pozniej odwiozl mnie do domu :D oczywiscie wymiana tel i takie tam :D na drugi dzien zadzwonil ale ja juz zbieralam sie do olsztyna wiec odwiozl mnie tylko na dworzec :) i tak sie zaczely tel tydzien pozniej juz chyba nawet sie przespalismy ze soba i tak sie zaczelo ob byl inny niz wszyscy :D chodzilismy na cistka, do kina , na wystawy i takie tam :D czasami na impreze sie powyglupiac ale wiecie co ze nigdy nie bylismy ze soba jako para??? poprostu spotykalismy sie co tydzien i gadalismy na fonie...pozniej ja sie zakochalam w Nim i po kilku miesiacach mu powiedzialam o tym :D i wtedy cos sie zmienilo...pomimo ze mowil zebysmy poiczekali az skoncze studia w olsztynie i bede mogla mieszkac w wawie

wiec okej pomyslalam sobie ze poczekamy zobaczymy ale spotkania trwaly dalej ....i za jakis czas pojechalam do kolezanki do bialegostoku z kolei na impre i stalo sie...On wyszedl z windy z szelmowskim usmiechem na twarzy z pieknymi duzymi niebieskimi oczami ....i slicznym usmiechem....oniesmielalam go chyba.....ale bawilismy sie cala noc....nie spalismy ze soba...pozniej wyjechalam do siebie ale przyjechal za 2 tyg do olsztyna po 9 miesiacach slub :D w tym 6 miesiecy spotkania co 2 tyg :D dlatego tamtego olalam troche chociaz kontakt tel byl :D

rok po slubie zaczelo sie sypac a z tamtym z wawy kontakt sie urwal jak sie dowiedzial ze wyszlam za maz heheh :D a teraz chyba z pol roku temu znalezlismy sie na nk ale ma zone :( no ale najwazniejsze ze milo mnie zapamietal :D