Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23 lata _*

pomocy! pojawily mi sie plamki/piegi na twarzy po opalaniu!

Polecane posty

Gość mam 23 lata _*

jestem w hiszpanii od 3 tygodni (slonce jest tutaj "mocniejsze" niz w Polsce ) i opalam sie co drugi /trzeci dzien.. oczywiscie z SPF15 na cale cialo i twarz po pierwszym dluzszym wyjsciu na slonce pojawily mi sie jakies dziwne plamki, podobne do piegow na twarzy! na policzkach, nosie.. dodam ze mam ciemne wlosy i oliwkowa skore co na to poradzicie ??

Gość krem z ogórka
koniecznie kup krem wybielajac najlepiej jakis z ogórkiem.Ja znowu mam problem z opryszczka która wyskakuje mi po opalaniu...macie jakis dobry srodek na nia?

Gość kremem z ogórka to
trzeba by się chyba z 15 lat smarować żeby zniknęły piegi czy przebarwienia. Wydaje mi się, ze teraz i tak nic nie zrobisz żeby zniknęły. Bedąc na wakacjach nie będziesz przecież dodatkowo uwrażliwiać skóry na słońce pilingami czy kwasami.

Gość mam 23 lata _*
ok dzieki za pomoc chyba bede musiala polubic moje piegi:)

Gość ile razy jeszcze założysz
mi tez wyskakuję po opalaniu ale mi isę to podoba. chciałabym je miec na stałe

Gość zejda ci dopiero razem z
opalenizna poza tym masz raczej za slabe filtry jak na hiszpanie-lepsza by byla 30 albo i nawet 45

Gość ja w polsce uzywam
filtru 50+ a i tak idealny nie ochronil mojej twarzy przed piegami, jednak zauwazylam ze jest ich o wiele mniej niz jak stosowalam zwykle kremy (tak wogole krem z wysokim filtrem uzywam teraz caly czas lato, jesien,zima i wiosna)

Gość kok12
czy któras z was może mi polecić cos do opalania twarzy z fltrem, ale coś bardzo lekkiego, nie pozostawiającego tłustej ani lepkiej warstwy; dobrze też by jego cena nie przekraczala 30 zl

Gość to normalne nie wariuj

Gość dopiero w wieku 23 lat nie pr
przesadzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam tak 52 lata i jestem szcze

Gość niebieskoooookaa22
jeżeli pojawia się opryszczka na ustach, to przed wyjsciem na słońce stosuj filtr najlepiej 50 np. vichy ma taki fotostabilny (niższy ma iwostin 30 ) myslę, że w Hiszpani za niski filtr, chociaż z drugiej strony jak masz ciemniejsza karnację, to nie wiem ale może potrzebujesz czasu na zaklimatyzowanie się (a Hiszpanie chyba nie stosują filtrów w ogóle?? )

Gość niebieskoooookaa22
p.s. o tych na opryszczkę, to oczywiście o pomadkach nawilżająco-natłuszczających do ust, pisałam może jeżeli pojawiają się przebarwienia przy 15, to miziaj się 30? a potem stopniowo schodż do niższego filtra?