Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_groszek

torebka?

Polecane posty

Szukam i szukam ładnych torebek ślubnych - takich do ręki, i lipa straszna :o Czy wy macie torebki? Jeśli tak to powklejajcie może linki albo podpowiedzcie, gdzie szukać.

O proszę, bardzo ładna :) No bo się właśnie zastanawiam czy torebka rzeczywiście jest potrzebna? No i co z nią zrobić np. w kościele? Dać komuś do potrzymania czy jak? Niby śmieszny dylemat, a jednak :O

ja żadna torebka sobie głowy zawracać na pewno nie będę. Błyszczyk wsadzę se za stanik albo gdzies do bukietu wetknę bo jego musze miec przy sobie bo mi usta szybko wysychają, a husteczkę i male lusterko dam mężusiowu do kieszeni :) Pozostałe \'niezbędniki Panny Młodej\" będzie w swojej torebce miala świadkowa tudziez moja Mama. Nie mialabym co z tą torebką robić, bo ani w kosciele przeciez do bukietu jej nie zawale ani gdzie mi to na co? :)

Gość Viss
sękata widok, gdy będziesz wyjmować "se" ten błyszczyk za stanika-bezcenny, litości... Np. pod moja sukienką cos takiego by się odznaczało, albo bałabym się, że mi wypadnie, tudziez co wyżso goście będą się zastanawiać co to do cholery jest (przy moim wzroscie, czyli 1,64 nie trudno o kogoś wyższego). Torebkę w kosc iele weźmie mama a w trakcie wesela niech wisi na krześle, ot problem.

Viss - heheheh no ja bede miec w butacj jakieś 175cm wiec nikt mi nie bedzie nigdzie zagladal, zreszta dekolt bede miec zasloniety dosc dobrze wiec nic mi nie bedzie wystawac ;P a tka powaznie mowiac to nie wiem gdzie dac ten blyszczyk, musze go miec caly zcas przy sobie noooo do wesela to ja nie wytrzymam jak ja srednio co pol godziny musze posmarowac usta bo mi wysychaja! ale torebka odpada, buket? torebka? tren? rąk mi nie starczy :o

Gość no to nie możesz dać
mężowi do kieszeni?

Gość Viss
Sękata tylko pamiętaj, ze na ślubie będzie prawie non stop nagrywana nie wiem czy chcesz mieć co jakiś czas widok siebie smarującej usta. Mi się wydaje,ze ja w trakcie ślubu będę zbyt przejęta by pamiętac o takich sprawach. A ppomysł z kieszenią mężą dobry i chyba lepszy od bukiety, czy schowka przy biuście. Wyobrażasz sobie idziecie do ołtarza i nagle łup-błyszczyk;]

Przydatny temat :) Musze zadbać, żeby N miał pojemne koszule w garniaku :P

Mi sie wydaje ze torebka to zbyteczny wydatek...Po pierwsze co z nia robic, po drugie te rzeczy moze miec maz,czy siostra/swiadkowa. A po trzecie to potem takie panny ida obwieszone czy sie da i mi sie to nie podoba,ale to juz kwestia gustu...

mam tak samo sekata ze musze co chwile smarowac usta, bo jak nie posmaruje to potem sa czerwone, ja mysle ze mozna dac swiadkowej do torebki, pomalujesz usta w samochodzie zanim wyjdziesz do kosciola, potem po mszy to troche glupio bedzie jak beda ciebie kamerowali a Ty malujesz usta

hej!Jestem już po weselu.Miałam w 07.06.2008 i powiem Wam dziewczyny, że torbka jest nie potrzebna!Wszystko włóżcie do torebki mamy albo świadkowej i będzie ok., one i tak są cały czas obok Was!Dla mnie torebka to bezsensowne wydawanie pieniędzy!Wszystko trzymałam w torebce mamy!Pozdrawiam!

Ja też nie miałam specjalnej ślubnej torebki, wszystkie pierdołki włożyłam do swojej zwykłej torebki i leżała ona pod krzesłem u ciotki, a jak chciałam umalować usta to szłam na górę do pokoju w hotelu, tam w łazience miałam całe kosmetyczne oprzyrządowanie. Torebka jest niepotrzebna, naprawdę. Przecież i tak tańczyć z nią nie będziecie i w kościele jej nie będziecie chyba trzymać, a jakieś rzeczy typu igła z nitką, wkładki do butów, plastry czy perfumy można włożyć do zwykłej torebki, nawet jakiejś jasnej, ecru czy beżowej.

No a jak jesteśmy przy temacie, to napiszcie co trzeba ze sobą zabrać? Oprócz pomadki, pończoch na zmianę? Jakieś chusteczki matujące, antyprespirant?

Zielony groszku, ja miałam tego mnóstwo: - -dokumenty - -porfel - -komórka - -chusteczki hig - -tampony – a jak, Laura oczywiście dostała @ dzień przed ślubem - -tabletki przeciwbólowe - -guma do żucia - -chusteczki do hig intymnej - perfumy - bibułki matujące - błyszczyk - pomadka ochronna nivea - wkładki żelowe do butów - wkłądki zwykłe skórzane - plastry różne rozmiary - krem do rąk - igła - nitka biała - agrafki - nożyczki małe - pończochy zapasowe białe - buty zapasowe – to już w pokoju - podwiązka niebieska – załozyłam ją przed północą, żeby mieć czym rzucać na oczepinach Oczywiście większość z tych rzeczy mi się nie przydała, ale czułam się lepiej wiedząc, ze je mam:-D

Jezu, to ja chyba plecak turystyczny zabiorę ;) A tak całkiem serio, pytam bo my mamy wesele w restauracji i nie ma tam pokojów hotelowych, w związku z czym nie zostawie sobie podręcznych drobiazgów.

Hehehehe, ja do torebki świadkowej zapakowałam całe mnóstwo potrzebnych ;) rzeczy i.... nawet jej nie otworzyłam :D:D:D:D Zwyczajnie tak się bawiłam, że aż zapomniałam o tym całym majdanie i nie był mi potrzebny :D:D:D

Gość gość
ja w łazience damskiej postawiłam kosz z d**erełami,było tam wszystko i kto chciał i potrzebował to korzystał