*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 Jak dbacie o stopy? Możecie polecić mi jakieś wypróbowane kosmetyki do stóp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaONA26 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 -moczenie w goracej wodzie z sola i scieranie tarka /pumeksem -codzienne nawilzanie/natluszczanie kremami (jakis czas temy uzywalam serii do stop z avonu i bylam bardzo zadowolona.teraz czaje sie na neutrogene do stop) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 A jakieś dobre peelingi, które ścierałyby zbędną skórę (tak choć częściowo)? Bo czytałam, że pumeks codziennie nie jest dobrym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiii Napisano Czerwiec 11, 2008 No własnie, odnośnie pumeksów, tarek itp, wyczytałam kiedyś ze nie należy tego używać, ale jak czytam kafe to widzę ze jednak wszyscy ścieraja stopy czymś. Teraz to juz nie wiem kto ma rację i czy tarki i pumeksy są na tak czy na nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 No ja właśnie czytałam, że są ok, ale tak raz na 2, 3 dni. A codziennie to jakieś łagodniejsze środki złuszczające (peelingi właśnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaONA26 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 tu tez dziewczyny dyskutowaly na temat stóp http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3762294 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach