Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riddik

Dlaczego dziewczyny posiadajace dziecko czesto to ukrywaja przez facetem?

Polecane posty

Gość riddik

nie mowia nic o tym a pozniej dziwia sie ze facet je zostawia,a on zostawia ale nie za to ze ma dziecko tylko za oszustwo bo nie powiedziala wczesniej o tym :-o

a co ma do tego wszystkiego dziecko?- zostawiać kobiete z tego powodu, ze nie powiedziała- tez idiotyzm, co kogo obchodzi, ze ona ma dziecko? dziecko ma też ojca, więc wszystkie obowiązki wynikające z rodzicielstwa spoczywają na rodzicach a nie na kochasiu od biedy:P

Gość ja powiedzialam...
zostawil mnie i tak (chociaz to bardziej ja jego po pytaniu czy to jego dziecko :O ) wiec Twoja teoria sie nie sprawdza :P

Gość spaggiaa
Gdyby facet ukrywal przede mna, ze ma dziecko, takze bym go zostawila. Sa rzeczy, o ktorych nalezy poinformowac na poczatku znajomosci.

Gość ja powiedzialam...
aaa, sorry nie zrozumialm pytania :D Za dopiero zaszlam w ciaze :P wczesniej posiadalam tylko swinke morska :P

Gość spaggiaa
Poza tym nie wiem jak mozna ukryc ten fakt??

Gość spaggiaa
Rozumiem, ze gdyby facet "zapomnial" wspomniec, ze jest zonaty, to tez by ci to nie przeszkadzalo?

Gość gardze dumnymi szmatami
bo teraz jest tak ze laska pusci sie z jakims szmaciarzem - macho, jest z nim aby sie pochwalic kolezankom. zajdzie taka szmata w ciaze on ja oleje i wtedy takie szmaty szukaja normalnych facetow na ktorych wczesniej by nawet nie spojrzaly :-o i ukrywaja ze maja dziecko a pozniej dziwia sie ze facet nie chce wychowywac dziecka ktore ma z jakims cwaniakiem :-o a tak poza tym gdzies czytalem ze laska chce "super przystojnego macho" na ojca dziecka ktore pozniej ma w ychowywac normalny czuly i prawdziwy mezczyzna a nie taki pedal co zrobil :-o

Gość vvvvv
samotna matka ujdzie jedynie jeśli jest wdową

dla "ja powiedzialam..." > zostawil mnie i tak (chociaz to bardziej ja jego po pytaniu > czy to jego dziecko ) wiec Twoja teoria sie nie sprawdza ... > Za dopiero zaszlam w ciaze wczesniej posiadalam tylko swinke morska jestes w ciaze i sama?