Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agiko

kuffwa mac!

Polecane posty

studia nie sa spraiedliwe nigdy kurffa nie beda..mam ochote wyrąbac polowe wykladowcow! pierdole to wszystko:(

Gość jnkkj
a kto powiedzial ze zycie ma byc sprawiedliwe?

Gość tak już jest
powiłam w bólach swoją magisterkę po siedmiu latach studiowania. minęły trzy od obrony i ani odrobinę nie tęsknię za studiowaniem. miałam iść na podyplomówkę, ale mi się nie chce. :P skończ i zapomnij o czasie udręki. ;)

trafilam na fiuta kurwa dajcie mi cos na wstrezymanie bo nie wyrobie:(

Gość tak już jest
idź na piwo. jakoś to przebrniesz. 🖐️

dzisiaj wypije wino! Sluchajcie ale jak tak mozna. Na pocz sem bylo powiedziane ,ze jak ktos pracuje na cw caly sem,,jest aktywny uczy sie przygotowuje zostaje zwolniony z egz u doktora W. Wiem jak głupi osiol harowalam caly sem uczylam sie zghlaszcalam i zostalam zwolniona z ćw. Ale doktor P nie chce mi dac 5 tylko 4! Jak da mi 4 nie mam najwyzszego progu naukowego na ktory ciezko pracowoalam...mam ciezka sytuacje finansowa i bede miala okropne problemy jak nie otrzymam stypy. Powiedzial ze moge przyjsc na egz i zada mi pyt 1 z 300 str ale jak nie odpowiem moze mnie uwalic i starce cale naukowe a pewne mam 150. Musze miec 4.83 zeby dostac 300 i przez to ze stawia mi 4 nie uda mi sie to. Pierdolilabym to gdyby nie moja trudna sytuacja ale kurwa to jest nie fer. Pozwalnial ćpunow ktorzy tylko u niego na wykldzie czyt z kartki po 2 str na ocene5 ...ale ci cio pracowali caly sem nie zasluguja Chamstwo!

Gość aaaaaaaaaaaa to ty jesteś
kujon po prostu

za rok tez koncze i opuszczam mury tego łajna! To bedzie najszczesliwszy dzien w moim zyciu!

"aaaaaaaaaaaa to ty jesteś kujon po prostu"-> Nie ja jestem studentka ktora choruje na nowotwor i wszelkie oszczednosci wydala na leczenie! Pochodzi z biednej rodziny kltora nie moze jej wspomoc finansowo a dziewczyna chce miec wyksztalcenie i wyjsc na ludzi dlatego w ciagu roku stara sie uczyc zeby zdobyc stypedium i w wakacje pracuje ciezko by potem te wszystkie pieniazki starczyly jej na rok studiowania--> ale po co ja sie tłumacze ty jestes osoba ktora wszystko zdobyla lekka reka dzieki zamoznym rodzicom nie wie co to znaczy ciekza praca i trudna sytuacja finansowa dlatego tak latwo sie innych ocenia!- plutyki(a) jestes skoro tak to oceniasz..zegnam

Gość aaaaaaaaaaaa to ty jesteś
głupia jesteś i tyle. nie pochodzę z zamożnej rodziny ( a szkoda) i na studiach (dziennych) zapylałam na nocki w fabryce, żeby się utrzymać. nie bierz mnie na litość, bo to żenujące. żartowałam w poprzednim poście a ty się zachowałaś jak dziecko. atak za żartobliwe nazwanie kogoś kujonem to chyba wyraz braku równowagi psychicznej.

sluchaj piekna ..nie widze tam nic zartobliwego! Niekomu nie zazdroszcze takiej sytuacji jak ja mam... i wkurzam sie jak ktos nazywa mnie kujonem nie lubie tego.skoro mam podbna sytuacje do mnie wlasnie powinnas to zrozumiec...poza tym mam dzis zly dzien w/w powodu i nie mam ochoty snuc domyslow czy ktos cos mówi zartobliwie czy nie. Przerpaszam za swoj osąd ale mi sie nie dziw!

Gość jeśli uważasz że umiesz na 5
to poproś o przeegzaminowanie cię.