Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Ty się tak nie ciesz, bo wszystkim wagonom na raz nawet taka lokomotywa jak Ty nie poradzi Masaż może i będzie ale raczej nie nogi Ale pierwsze wagony mogą być zajechanie Hmmm od kostki można zacząć i zmierzać ku górze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, parabatai napisał: No hello, my już dawno po seksie a pierdzionek gdzie??! O cholercia faktycznie, ciekawe czy jeszcze są te limitowane chipsy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Nic poślubna z tyloma żonami i każda by dostała pierścionek? Dał bym jeden, a Wy dzielcie się nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Dał bym jeden, a Wy dzielcie się nim Dobra zrobimy sobie grafik a wogule kto jest trzecią żoną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie mów tajemniczy napewno podoła i zadowoli każdą. Da mu się sok z gumi jagód i będzie fikał Taaa to chyba trzeba mu będzie kroplówkę podłączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dobra zrobimy sobie grafik a wogule kto jest trzecią żoną? Pytaj się pierwszej żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Tajemniczy On napisał: Pierścionek z diamentem dostała byś w moc poślubną, to był taki test I tym sobie u mnie przegwizdałeś. Ja nie kupuję kota w worku. Noc poślubna obowiązkowo dłuuuugo przed ślubem musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Pytaj się pierwszej żony No wczoraj była, ale chyba zwietrzyła że że skąpcem ma do czynienia i zwiała sprzed ołtarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Taaa to chyba trzeba mu będzie kroplówkę podłączyć Podłączymy przecież będzie musiał nas zadowolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No wczoraj była, ale chyba zwietrzyła że że skąpcem ma do czynienia i zwiała sprzed ołtarza Bo była ale już nie ma więc trzeba szukać następnej i nic nie wspominać o pierścionku z chipsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: I tym sobie u mnie przegwizdałeś. Ja nie kupuję kota w worku. Noc poślubna obowiązkowo dłuuuugo przed ślubem musi być. A doszliście choć do drugiej bazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pytaj się pierwszej żony Nie ma trzeciej ale spokojnie zaraz się znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: I tym sobie u mnie przegwizdałeś. Ja nie kupuję kota w worku. Noc poślubna obowiązkowo dłuuuugo przed ślubem musi być. Czyli rozumiem że ty jako trzecia żona to bez szans na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Bo była ale już nie ma więc trzeba szukać następnej i nic nie wspominać o pierścionku z chipsów To że z chipsów to ch... Ale ze jeden dla wszystkich... No mógł 3 paczki kupić, serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: I tym sobie u mnie przegwizdałeś. Ja nie kupuję kota w worku. Noc poślubna obowiązkowo dłuuuugo przed ślubem musi być. Definitywnie czy jest jakieś światełko w tunelu? I tu nasuwa się pytanie czy podołam temu zadaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: To że z chipsów to ch... Ale ze jeden dla wszystkich... No mógł 3 paczki kupić, serio Oj tam trzeba mu wybaczyć w końcu jednego ma due męża a czekaj może byśmy jakiegoś drugiego męża sobie wzięły bo byłby drugi pierścionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: A doszliście choć do drugiej bazy? Śmieje się teraz sama do siebie. Kolegę poznałam na innym forum. Tu spotkaliśmy się ponownie i nie wiedział, że przewrotna to frau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, parabatai napisał: No wczoraj była, ale chyba zwietrzyła że że skąpcem ma do czynienia i zwiała sprzed ołtarza Tak to jest z kobietami, owinąć sobie faceta wokół palca, otumanią a jak przyjdzie ci do czego to uciekają z przed ołtarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Oj tam trzeba mu wybaczyć w końcu jednego ma due męża a czekaj może byśmy jakiegoś drugiego męża sobie wzięły bo byłby drugi pierścionek? Na kafe to raczej na szczodrego nie trafimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Czyli rozumiem że ty jako trzecia żona to bez szans na to? Wyżej napisałam, nie dzielę się facetem nie jestem zainteresowana takim, co ma pojemne serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Śmieje się teraz sama do siebie. Kolegę poznałam na innym forum. Tu spotkaliśmy się ponownie i nie wiedział, że przewrotna to frau Oho... stara miłość.. itd normalnie czuje się zagrożona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Śmieje się teraz sama do siebie. Kolegę poznałam na innym forum. Tu spotkaliśmy się ponownie i nie wiedział, że przewrotna to frau Gdybym tu przebywał 25 godzin na dobę to może i bym Cię skojarzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Oho... stara miłość.. itd normalnie czuje się zagrożona Proszę cię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: Czyli rozumiem że ty jako trzecia żona to bez szans na to? Cholibka, ona chyba chce nas wykosić, nie lubi się dzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Oho... stara miłość.. itd normalnie czuje się zagrożona Stara miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tak to jest z kobietami, owinąć sobie faceta wokół palca, otumanią a jak przyjdzie ci do czego to uciekają z przed ołtarza Tak Cię otumanila ze zgubiłeś drogę do sklepu? Po pierdzionek z chipsów? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wyżej napisałam, nie dzielę się facetem nie jestem zainteresowana takim, co ma pojemne serce Akurat na forum to jest bardzo pożądana cecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Cholibka, ona chyba chce nas wykosić, nie lubi się dzielić To co teraz zrobimy? Trzeba jakiś plan obmyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Akurat na forum to jest bardzo pożądana cecha Oczywiście że tak bo tutaj tylko człowieka obrażają a taki tajemniczy miły człowieczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: To co teraz zrobimy? Trzeba jakiś plan obmyślić Ja na razie skrycie obserwuje rozwój sytuacji 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach