Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, parabatai napisał: A co to za fan tak bez widowni 5 minut temu, Megi_ona napisał: My wolimy tak w czasie mszy żeby było widowisko Chętnie bym Was obejrzał w walce w kiślu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ja ciągle bije kolegów nawet teraz A Tajemniczy mnie się boi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie no ja zaraz zwariuję i co jeszcze może mnie zdominujecie? Nie na takiej opcji Ty już jesteś zdominowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: A Tajemniczy mnie się boi... Bo ja bije tak że sama jestem cała obolała a im nic nie jest a ty jak przywalisz to aż strach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: A chcesz się założyć? przecież my już dominujemy Nie będę nic się zakładał Chyba śnisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Chętnie bym Was obejrzał w walce w kiślu Raz byłam w takiej walce Edytowano 5 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ty już jesteś zdominowany Druga śni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Raz byłam w takiej walce I jak wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Chętnie bym Was obejrzał w walce w kiślu No, spotkajmy się we trójkę w tym kisielu ale Ty weź aparat do oddychania pod wodą, bo inaczej to mogą być Twoje ostatnie chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I jak wrażenia? Wygrałam wtedy choć nie tak to się mogło stać strasznie tam ślisko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No, spotkajmy się we trójkę w tym kisielu ale Ty weź aparat do oddychania pod wodą, bo inaczej to mogą być Twoje ostatnie chwile We trójkę znaczy trzy żony, a ja aparatem będę te chwile uwieczniał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Wygrałam wtedy choć nie tak to się mogło stać strasznie tam ślisko jest Haha to o to chodzi żeby było ślisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No, spotkajmy się we trójkę w tym kisielu ale Ty weź aparat do oddychania pod wodą, bo inaczej to mogą być Twoje ostatnie chwile Kurde ale mam ochotę tak przywalić aż tajemniczy padnie i będzie błagał o litość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Haha to o to chodzi żeby było ślisko Ale za ślisko gorzej jak na lodowisku a trzeba jeszcze umieć jeździć na łyżwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale za ślisko gorzej jak na lodowisku a trzeba jeszcze umieć jeździć na łyżwach Rakietki takie na śnieg było sobie założyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Dopadły mnie skłonności mordercze, więc się wyciszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Rakietki takie na śnieg było sobie założyć Nie pomyślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Tajemniczy On napisał: We trójkę znaczy trzy żony, a ja aparatem będę te chwile uwieczniał? Zostały Ci chyba dwie, a każdy wie że do tanga trzeba trojga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Rakietki takie na śnieg było sobie założyć Taaa łańcuchy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Tajemniczy On napisał: Haha to o to chodzi żeby było ślisko Nie jestem już pewna czy o tym samym rozmawiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie jestem już pewna czy o tym samym rozmawiacie No tak bo tajemniczemu chodziło pewnie o co inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, przewr(l)otna napisał: Śmieje się teraz sama do siebie. Kolegę poznałam na innym forum. Tu spotkaliśmy się ponownie i nie wiedział, że przewrotna to frau Kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Kto to jest? Nie kojarzysz kolegi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu a przewrotną też ma proweniencje nastroikowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: No tak bo tajemniczemu chodziło pewnie o co inne Nigdy nie wiadomo w którą stronę mu myśli polecą chociaż nie, jednak wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, Megi_ona napisał: Kurde ale mam ochotę tak przywalić aż tajemniczy padnie i będzie błagał o litość Gorzej jak padnie i będzie prosił o jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: a przewrotną też ma proweniencje nastroikowa? Ona ma konto na każdym istniejącym forum 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Nie kojarzysz kolegi? Ależ bardzo dobrze kojarzę. Pewnie dlatego cię pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przewrotna tańczysz na tik toku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie pomyślałam Czy ja o wszystkim muszę myśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, parabatai napisał: Zostały Ci chyba dwie, a każdy wie że do tanga trzeba trojga Was dwie ja jeden i wszystko się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach