przewr(l)otna 707 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Akurat na forum to jest bardzo pożądana cecha Szczególnie, że ja serca nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: Tak to jest z kobietami, owinąć sobie faceta wokół palca, otumanią a jak przyjdzie ci do czego to uciekają z przed ołtarza My nie uciekamy tylko aż się do ołtarza pchamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Tak Cię otumanila ze zgubiłeś drogę do sklepu? Po pierdzionek z chipsów? Je, zapomniałem jakie to były chipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja na razie skrycie obserwuje rozwój sytuacji 🥸 Dobra ale jakby co to pamiętaj kup łom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Oczywiście że tak bo tutaj tylko człowieka obrażają a taki tajemniczy miły człowieczek I zabawny nie no fajny a przynajmniej na razie, bo już nie na jednym fajnym się tu przejechałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: My nie uciekamy tylko aż się do ołtarza pchamy Kobiet księży jeszcze nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: I zabawny nie no fajny a przynajmniej na razie, bo już nie na jednym fajnym się tu przejechałam Ale tamci to ich nie znałaś a to przecież twój mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra ale jakby co to pamiętaj kup łom On jest w pogotowiu 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kobiet księży jeszcze nie widziałem Już mogą kobiety jak narazie tylko czytać ewangelię ale niedługo pobiją księży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ale tamci to ich nie znałaś a to przecież twój mąż No tak, drugi co prawda ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: I zabawny nie no fajny a przynajmniej na razie, bo już nie na jednym fajnym się tu przejechałam I jak tu Ciebie nie kochać 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Już mogą kobiety jak narazie tylko czytać ewangelię ale niedługo pobiją księży Jak łomem to się pisze na tą rozp/ierduchę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Już mogą kobiety jak narazie tylko czytać ewangelię ale niedługo pobiją księży I dlatego pchacie się do ołtarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: I jak tu Ciebie nie kochać 🥰 No nie da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Jak łomem to się pisze na tą rozp/ierduchę Ja też tylko poczekaj bo jeszcze tej trzeciej żony nawet nie ma to nie mamy kogoś bić nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ja też tylko poczekaj bo jeszcze tej trzeciej żony nawet nie ma to nie mamy kogoś bić nawet Jak to, tych księży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No nie da się Zwłaszcza jak masz łom w ręku albo jakieś inne ostre narzędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I dlatego pchacie się do ołtarza? Tak bo chcemy łomem przywalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tak bo chcemy łomem przywalić To można na za chrysti poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Zwłaszcza jak masz łom w ręku albo jakieś inne ostre narzędzie Ooo widzę że łapiesz co i jak... zapewne uda Ci się uniknąć kilka siniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: Jak to, tych księży Ja też mam wielką ochotę. A pobiłaś kiedyś kogoś? Edytowano 4 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To można na za chrysti poczekać A co to za fan tak bez widowni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To można na za chrysti poczekać My wolimy tak w czasie mszy żeby było widowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: A co to za fan tak bez widowni Myślimy podobnie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja też mam wielką ochotę. A pobiłaś kiedyś kogoś? Raz, kolegę w podstawówce i raz koleżankę, ale nigdy nie zaczęłam, to była samoobrona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Raz, kolegę w podstawówce i raz koleżankę, ale nigdy nie zaczęłam, to była samoobrona No jasne samoobrona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: No jasne samoobrona Naprawdę, słowo harcerza a temu koledze nie dalabym rady sama, pomogły mi dwie koleżanki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Ooo widzę że łapiesz co i jak... zapewne uda Ci się uniknąć kilka siniaków Nie no ja zaraz zwariuję i co jeszcze może mnie zdominujecie? Nie na takiej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie no ja zaraz zwariuję i co jeszcze może mnie zdominujecie? Nie na takiej opcji A chcesz się założyć? przecież my już dominujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Naprawdę, słowo harcerza a temu koledze nie dalabym rady sama, pomogły mi dwie koleżanki Ja ciągle bije kolegów nawet teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach