Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślimaczczek

Zostawiłam faceta po 6 latach ! Teraz żałuję a on... ULOTNIŁ się a na odchodne

Polecane posty

Ślimaczek, ale naważyłaś sobie piwa. Przeczytam cały Twój blog... postaram się spojrzeć na to z boku.

Przejebane! Jak jesteś dobry to... w końcu odejdzie, bo "rutyny" nie zniesie. Dobrze gość zrobił. Nie zasługuje na niego i nie powinna go szukać. Niestety prawda jest taka, że przeważnie kocha się "złych" ludzi (dot. kobiet i mężczyzn)

P.S. W Irlandii mają takie powiedzenie: "Jeśli kura zniesie jajko poza własnym kurnikiem to zrobi to następny raz".

Gość manio ciekawski;
Piosenka jest z przeproszeniem pedalska :O Ten Twój ex, wcale nie wydaje mi się taki silny, bo silny, to nic by nie zrobił, tylko zlekceważyłby wszelkie, twoje próby kontaktu. Ale jest na tyle silny aby skutecznie się odciąć, ale nie na tyle, aby zrobić to bez wsparcia okoliczności. Ale i to godne pochwały, bo wielu nie zdobędzie się na żaden czyn. Nie umiem Ci współczuć. Wybrałaś jak chciałaś. Wszystko to, zerwanie jak i nagłe uświadomienie, że nie możesz bez niego żyć, jest z tej samej kategorii, powierzchownych emocji. Zapewne już przedtem między wami, nie było dobrze, skoro tobie tak łatwo było zerwać, a jemu taki pomysł przyszedł do głowy, by odciąć się od ciebie, na wszelkie możliwe sposoby. Kryzys zapewne i tak się zbliżał.

Gość manio ciekawski;
Hmmmmmmm... Prowokacja, nie prowokacja, ale należy czytać daty :D

Gość nie wiem czy tak bardzo
kochał skoro tak łatwo dał sobie spokój :( Myśle że jakby mu zależało schowałby dumę do kieszeni i czekał, że może zmienisz zdanie

Odnośnie dumy i honoru to czytaj wyżej "jeśli kura...". Będziesz myślał o dumie dopiero wtedy, gdy zrobi to drugi raz???

Gość gość
i udało się Wam zejść ze sobą? :( mam nadzieję że tak

Gość gość
ja bym Cie już nie chciała na jego miekscu,za duża rysa,zawsze by wracało

Gość gość
Topik jest sprzed 5 lat! Autorki już tu na pewno dawno nie ma. wasze rady są teraz o kant czterech liter potłuc.