Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolka21

dziewczyny z miseczką D łączmy się D

Polecane posty

ale rzeczywiście po miseczkę 70-75D to tylko do triupha ... a czasem sa takie ładne staniczki innych firm, i piersi tez ładnie leżą ale mają za cienki e ramiaczka i sie wcinają w skórę :( a stanik to mogę sobie tak do 200zl kupić bo wiecej kasy to juz mi szkoda

Gość motylekkolorowy
Co wy tu piszecie dziewczyny, ja mam 70 D i kupuje staniki w kazdym sklepie z bielizna i nie za 200 zl a nawet za 40 zl. Moja siostra ma 75 F i tez nie ma zadnego problemu z bielizna- kupuje w Poznaniu. Wystraczy pochodzic po sklepach i popytać.

Gość cylarjata
75 pod biustem a miseczka DD ! I żeby było śmiesznie ważę 53 kg - w tym z 5 kg to chyba mój biust waży

nie wierze ze mozna znalezc ladny stanik w rozmiarze D-G:( wiekszosc to albo czarne, biale albo bezowe, i zwykle zadne bajeranckie:(

Gość cylarjata
nigdy nie znalazłam stanika ładnego NIGDY! 75DD lub F Jak są to nieciekawy materiał, nieładny, nie chcę worków. Pomoże mi tylko doświadczona gorseciarka która mnie zmierzy. Jestem bardzo szczupła więc środek między miseczkami nie może mi dosięgnąć do klatki.Nie wiem już co robić.

Gość akich
fajna Madchen ale ty śliczna jesteś :)

motylku - nie w każdym... poza tym jest wiele źle ukształtowanych albo o za cienkich ramiączkach, które nie są wygodnie i wcinają sie w ciało. Np. esotique (czy jak to sie tam pisze ;) ) sa staniki ale są za mało usztywnione pod biustem - w rezultacie nie trzymają... Ja bardzo sobie cenie wygodę moich piersi :P :)

zgodzę sie, ze z tych D to "szału nie ma" ;) Ale nie są takie najgorsze, fakt ...fikuśne koronki itp. -rzadkość

mi ostatnio babka probowala wkrecic ze staniki D i powyzej maja takie koncowki wyjmowane, znaczy ramiaczko mozna wyjac po prostu i sama miske miec a mi wlasnie takie cudo sie od razu wygina bo piersi co nieco waza i nie moge takiego czegos miec:o a ta mi wkrecala ze 95% stanikow D i powyzej tak jest robionych..