Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plusssz

Prosze opomoc chce wiedziec co to DOSLOWNIE oznacza

Polecane posty

Baby I\'ve been here before I\'ve seen this room and I\'ve walked this floor I used to live alone before I knew you And I\'ve seen your flag on the marble arch But love is not a victory march it\'s a cold and it\'s a broken hallelujah Well there was a time when you let me know what\'s really going on below but now you never show that to me do you but remember when I moved in you and the holy dove was moving too and every breath we drew was hallelujah prosze naprawde mi zalezy szczeglnie na 2 zwrotce

a tak w pozniejszych zwrotkach hmm a myslalam,ze ladniejsze slowa:) imogen heap

Baby I\\\'ve been here before I\\\'ve seen this room and I\\\'ve walked this floor I used to live alone before I knew you And I\\\'ve seen your flag on the marble arch But love is not a victory march it\\\'s a cold and it\\\'s a broken hallelujah Well there was a time when you let me know what\\\'s really going on below but now you never show that to me do you but remember when I moved in you and the holy dove was moving too and every breath we drew was hallelujah Kochanie byłem tu wcześniej, Widziałem ten pokój, stąpałem po tej podłodze, Byłem samotny, zanim poznałem ciebie, I zobaczyłem twoją flagę na marmurowym sklepieniu, Ale miłość nie jest marszem zwycięstwa, Jest zimna, złamana, hallelujah Zatem (więc) był czas, kiedy daleś mi znać, Co tak naprawdę się dzieje (co jest między nami grane), Ale teraz nie pokazujesz (okazujesz) tego, prawda? Ale pamiętam, kiedy się w tobie poruszałem, I święty gołąb poruszał się także (gołąb mi tu nie pasuje, może potem spr :P) I wszystkie oddechy, którymi oddychaliśmy bły też, hallelujah To tak mniej więcej, ale starałam się jak mogłam (mistrzem niestety nie jestem :P) - mam nadzieję, że Ci pomogłam ;] Pzdr