Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wiosenna trawka

Czy sa tu kobiety które świadomie nie decydują sie na dziecko i dlacego?

Polecane posty

Ja nie chce miec z kilku powodów 1. Nie lubie dzieci, irytuja mnie a zwlaszcza przemądrzałe przedszkolaki!!! 2.Preraza mnie perspektywa tego ze całe moje zycie by ie zmieniło nieodwracalnie To są najwazniejsze powody. Reszte to to ze mnie denrwuje rozczulanie sie nad dziecmi przez mamuski babcie itd. Takze nagabywanie przez innych a kiedy ty juz pora zobacz ta ma ta w ciązy itp Jakby kazdy mial obowiazek urodzic dziecko :O Takze nie wyobrazam sobie cizay i porodu a potem wychowania dzieci! Wiem zaraz pewnie na mnie naskocza mamuski ale truddno tak juz mam - chyba to sie nazywa brak instynktu macierzyńskiego.

Gość Szkodabo to jest super.......
kazda ma prawo do chcenia i nie chcenia, ale pomysl tylko o jednym: kto np. poda CI szklanke wody i bedzie pomagac w starosci???

I z tego powodu mam miec dziecko????

Gość jestem na nie
Zielona wiosenna trawka nie sluchaj tego glupiego gadania ze jak nie bedziesz miala dziecka to nie bedzie mial kto ci sluzyc jak sie zestarzejesz ;/ Wogole co to za powod jakas paranoja. Ja tez nie chce miec nigdy bo przeraza mnie wszystko co jest z tym zwiazane i wogole nie czuje takiej potrzeby. Takze napewno nie bede sie do tego zmuszac bo ktos mi cos tam powiedzial

Gość jolanata
Ja tez bym chciała,ale takie już odchowane,żeby mi nie kwękało nad uchem ;)

Gość Każdą ściemę łykacie tutaj
jestescie chorymi paranoiczkami ot co! Zero odpowiedzialnosci i madrosci skoro tak gadacie i uwazacie...Hmmmm,moze to i lepiej ze nie chcecie dziecki bo...miec taka mamuske to....mozna zabic sie wlasna piescia:P:P:P

wybór należy do was. jeśli jest to świadomy to oki tylko pomyślcie czy aby ta decyzja jest słuszna czy za kilka lat gdy juz nie bedziecie mogły nie bedziecie załować a co do instynktu to on czesto odzywa sue jak juz jest dzidzia

Każdą ściemę łykacie tutaj - ty jestes ograniczona skoro uwzasz ze ktos ma inne zdanie na jakis temat. Myslisz ze kazdy musi uwzac za sluszne i madre to co ty??? Świadczy to o twoim wąskim polu widzenia!

Gość bukaa
Dajcie spokój. Ludzie podejmuja różne wybory i nie mozna mowić, ze któryś jest lepszy czy gorszy. Są kobiety, które nie chcą miec dzieci, sa takie, które realizują się przy piątce dzieci. Nie ma jednej recepty na szczęście.

Ja tez mam 25 lat :) Racja takie decyzje to osobisty wybór kazdej kobiety. Ja zadalm pytanie bo mnie ciekawi jakie macie powody takiej decyzji. Liczyłam sie z tym ze zaraz zaatakuja mamuski.

a ja teraz nie chce bo nie mam kasy, uzbieram,zarobie i potem bede jak krolik rozplodowy: co rok to prorok az dojde do 15 i nie bede musiala pracowac bo Opieka Spoleczna bedzie mnie utrzymywac z zasilkow na dzieci!

Fajnie sie kolzanka zemsciła tym podszywem - mało zabawny wiecej fantazji kobito czy tylko jej nie masz bo 5 dzieci ci go tak absorbuje!!!

Gość Tylko nie dzieci
UWAGA kury domowe attttakujjjjjjjaaaaaaaaa!!!! :) :D Ja mam podobnie nie che miec zadnych dzieci!!! Nie ma takiej potrzeby!