Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Odebraliśmy obrączki

Polecane posty

A my jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, obrączki odbieramy dopiero 27czerwca, 5 dni przed ślubem, mam nadzieję że będą dobre

Eh, a ja już ponad miesiąc po ślubie jestem, a obrączkę miałam na palcu całe 3 dni:( Tak mnie w Kruku urządzili 😭 Oddałam do reklamacji, i do tej pory mi nie zrobili. Już nawet mąż zaczął swoją nosić, a mi jest głupio, ludzie się pytają czemu w obrączce nie chodzę, poza tym kurde no... chciałabym ją nosić, bardzo:( W tamtym tygodniu dzwonili z salonu ze sprawa się przeciąga ale że pilnują tego, miało być 2 tygodnie a tu minął miesiąc i nic:( Myślicie że mogłabym im napisać jakiegoś motywującego maila? Albo po prostu ich zjebać? Przepraszam za zaśmiecanie tematu, ale serce mi się kraje, powaga :-O

a ile czasu miała trwać naprawa? ja się Laura na tym nie znam ale na pewno bym poszukała co mogę zrobić w takiej sytuacji i sprawy bym tak nie zostawiła My początkowo też chcieliśmy z Kruka obrączki, ale znajoma mi powiedziała, że jak przebarwił jej się pierścionek z Kruka i poszła z reklamacją to wysłali ją do pracowni jubilerskiej w której jej to na pewno zrobią, bo oni nie dadzą rady no i Kruk pokryje koszt naprawy więc odrazu zrezygnowaliśmy z Kruka

Gawi, nam się spodobał wzór obrączek, zresztą spodziewaliśmy się lepszej obsługi po takiej firmie, no w każdym razie robią wokół siebie otoczkę profesjonalizmu, bo i jakąś kartę członkowską dostałam, i filiżanki z logo kruka w prezencie, i takiego numeru się nie spodziewaliśmy, naprawdę :-O Naprawa miała trwać około 2 tygodni, a ja od ponad miesiąca jestem szczęśliwa mężatką, i bez obrączki chodzę. Jutro idziemy na wesele i znów się wszyscy dziwnie będą mi na palec patrzeć;)

Ja bym zadzwoniła do urzędu ochrony konkurencji i konsumenta i zapytała co w takiej sytuacji mogę zrobić, bo sama nie znam się na przepisach i nie wiem Rozumiem twoje argumenty ze, mój brat miał obrączki z kruka i oni byli zadowoleni, wy mieliście pecha trudno ale to jak teraz to wygląda to jest przegięcie

sękata ja mam bardzo podobne obraczki do twoich tylko że fali nie mam na środku tylko z brzegu jest jedna taka jak ta twoja a druga gładka ale moja kolezanka ma identyczne jak twoje a swoja droga nie uwazam ze ta meska jest pedalska mój ukochany ma tez z taka swieciaca fala i bardzo fajnie to wyglada :)

Oto jakie my zamówiliśmy obraczki http://wkruk.pl/bizuteria/show/inputCheck13= true_id=79_pgszukaj=3_pgkomplet=1 Tylko że tam, gdzie białe zloto to bedzie żółte błyszczące, naprzemian z żółtym matowym. Dałam złotnikowi swoje stare złoto na przetopienie i zapłacimy tylko 700 zł za komplet Byliśmy w szoku bo w Kruku było 2000! Odbieramy w połowie lipca i już się nie mogę doczekać :D

tak przy okazji dobierajcie porządnie rozmiary w Aparcie bo potem jest problem z powiększaniem oni tylko sprzedają a nie robią usług jubilerskich, więc do salonu nie można dać celem powiększenia rozmiaru i trzeba dać do zwykłego ja mam właśnie taki problem bo ma grawerkę na wierzchu a nie chce stracić fasonu i jej ciąć i nie wiem jak to ugryść