Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ta najgorsza..

na pokaz

Polecane posty

Go艣膰 ta najgorsza..

jak ja nie lubie hipokryzji, ob艂udy , fa艂szu i robienia czego艣 na pokaz!! powiedzcie mi, czy wasi znajomi tez tak robi膮 jak niekt贸rzy moi? przede wszystkim LANS na gg- kazde wyjscie gdzies, kazde "cos mnie boli", kazde "w艂a艣nie jem.." musi by膰 pokazane w opisie :( nie m贸wi臋 juz o lansowaniu sie na naszej klasie bo rzadko tam zagladam i nie przypatruj臋 si臋 profilom. ale to co si臋 dzieje w gg mnie wkurza strasznie! szkoda ze nie mog臋 wy艂膮czyc tych opis贸w..grrrr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Boooootikiller
to po chuj czytasz :o lepsze takie opisy niz jakies pieprzone cytaty niewiadomo skad :o straszny lans opis z jedzeniem hahha chyba nie wiesz co znaczy lans :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
ha! i z tego wszystkiego sie obesralam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehhe jasnee
na pokaz to mozna je藕dzzic mercem s klasy ale jedzenie na pokaz ? chyba jestes przewrazliwiona :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehhe jasnee
a co to za hipokryzja i falsz piszac w opisie "jem truskawki" ? :D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ta co chcia艂aby wiedziec
mnie te偶 wkurrrwiaj opisy typu: "na spacerQ" albo "gdzie艣=**" :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e g艂odna po prostu
;) a 艣wiat pe艂en jest ekstrawertyk贸w, kt贸rzy uwielbiaj膮 dzieli膰 si臋 sob膮 z ca艂ym 艣wiatem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grazyna muchaa
po proostu jej nie stac na truskawki stad jej temat;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
ale ja wiem ze opis jest dla ludzi i kazdy moze tam wstawiac co chce, tylko mnie dziwi膮 takie sytuacje: moja kolezanka w ciagu godziny zmienia opis 15 razy. "jem zup臋 pomidorowa" za chwile "jem bigosik pyszny" za chwile "ale dobry deserek mniem" za chwile " po obiadku lez臋" za chwile "za spacerq z psem" . potem wrzuci艂a jakis plugin kt贸ry pokazywal tytu艂 kazdej mp3 kt贸rej aktualnie s艂uchha艂a. no dla mnie to co najmniej dziwne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z
ta najgorsz膮 tez nienawidze tego.. ludzie pisza opis b臋d膮c na dost臋pnym "nie przeszkadza膰 smutna z艂a " itp .. to po ch** s膮 na dost臋pnym? po to ze licz膮 az ktos napisze zapyta co sie sta艂o ojej.. za wszelk膮 cene zwr贸cmy na siebie uwag臋.. ahh.. nue wytrzymam tego, mam dosyc, smutna, z艂a.........po co? zeby kazdy widzia艂 i zeby zwroci艂 uwage .. hmm .. jakby serio byli smutni takich opis贸w by nei ustawiali.. albo w opisie "ale sie dzia艂o" lol i woow inni my艣l膮- "ale jest cool" buhaha.. chc膮 podwyzszyc w艂asn膮 wartos膰 ale nie widz膮 ze s膮 偶a艂osni ;P.. "woda 偶yletka i kran- mam zajebisty plan" ostatnio widzialam .. i po co.. ich sprawa spoko ale mnie to tez wkur*ia wiele os贸b lubilam zanim nie zobaczylam takich pustych opis贸w na gg .. np inny opis - w walentynki- "dzieki za kwiaty ale nie masz u mnie szans" haha.. zal ;) wg mnie.. na pokaz.. dok艂adnie;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
no w艂asnie, niekt贸rzy wpisuja w opisy ze przezywaj膮 jakas tragedie zyciowa..sorry ale jak naprawde sie cos przezywa to sie nie mysli nawet o jakichs g艂upich opisach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeeeh ale masakra
wdl mnie jestescie g贸wniarami z gimnazjum ktore nie wiedza co to lans :o macie cos z deklami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
o wypraszam sobie, mam 20 lat ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeeeh ale masakra
to widac jestes niedorozwini臋ta umys艂owo skoro wszedzie dopatrujesz sie lansu :o masz kompleksy? widac po nicku czujesz sie gorsza ale zeby az tak ?:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiulka119
mnie na gg denerwuja tylko 艂a艅cuszki,ktore nic nie znacz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
"zgadzam sie z" mi艂o ze ktos ma podobny punkt widzenia :) pewno fajnie by si臋 z tob膮 gada艂o na imprezie przy piwie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z
jak juz cos piszesz to przynajmniej czytaj uwaznie ;P nie uzylam s艂owa lans wiem co to jest lans ;P chyba to je stes gowniara jesli uwazasz ze ustawianie takich opisow jest cool;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Calinka
zgadzam sie z t膮 najgorsz膮, choc nie wszystkie opisy s膮 wkurzaj膮ce. opisy s膮 tez dla ludzi. -heeeeh ale masakra ip wskazuje ze mam tw贸j nr na gg :) ciekawe czy domy艣lasz si臋 kim jestem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kong king
mnie wkurzaj膮 opisy typu "zosta艂 mi tylko sznur i na mur" albo "jedna 偶yletka, jedno ciecie, jeden b贸l" to jest kozakowanie, ale jak kto艣 pisze "na spacerek do parQ" albo "pizzza mmm" to co to za lans?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z
to bylo do tego hehehe ale masakra moj wczesniejszy wpis ;) hehe dzieki najgorsza .. ja tez tak my艣l臋 ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
ja mysle, ze oburzy艂y si臋 osoby kt贸re bardzo czesto uzywaja opisu gg jako pola pokazowego ;) zastanawia mnie jedno: DLACZEGO tu na kafe, gdy ktos sie z tob膮 nie zgadza, to zaraz obrzuci ci臋 stekiem obelg zamiast spokojnie powiedziec. ?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
kong kong. nie wiem czy powinno si臋 to nazywac lansem ale to jest taka ch臋膰 pokazania, "zeby inni koniecznie wiedziekli i absolutnie nie przeoczyli ze by艂am na koncercie/spacerze/imprezie" po co?-pytam. nie wiedzia艂am, ze wywolam tak burzliwa dyskusj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kong king
pewnie dlatego, 偶e jeste艣my tu anonimowi i nie musimy jak w 'prawdziwym 艣wiecie' by膰 dla ka偶dego mili I to prawda, cz臋sto u偶ywam opisu do, jak to nazwa艂a艣, pola pokazowego, ale mi sie to podoba...mo偶e sie komus nudzi i tym g艂upim 'by艂am w kinie' chce zacz膮膰 rozmowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kong king
...i wcale nie dlatego '偶eby wszyscy wiedzieli ze by艂am w kinie'. Tak jak wcze艣niej napisa艂am, opisem mo偶na du偶o zdzia艂a膰 i zacz膮c rozmowe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 padad deszcz
a ja pisze opisy ze jestem na spacerze zeby ludzie wiedzieli ze mnie w domu nie ma:) czesto znajomi przychodza do mnie na kawke a ja akurat jestem z psem a tak na gg zobacza ze nie ma mnie w domu i juz opisy po to sa zeby pisac gdzie sie jest i co sie czuje chocby nawet jem truskawki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
aha i najlepsze sa opisy typu "nie mam si艂y zyc, 偶egnajcie" tez przechodzi艂a w zyciu r贸zne za艂amania ale ani mi wtedy w g艂owie by艂o gg albo komputer.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z
mi g艂ownie chodzi o opisy "smutna, wielki d贸艂, chyba sie zabije!!" .. moze ta osoba jest zdesperowana .. no nie wiem .. ale dla mnie to jest zalosne.. jak chce z kims pogadac niech napisze a nie urz膮dza sobie przedstawienie "patrzcie jak rozpaczam jaka jestem wra偶liwa" na gg.. ja bym pozniej sie wstydzi艂a troche przed znajomymi po takim "cyrku"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
no to wlasnie- tego oczekiwalam, spokojnego wyt艂umaczenia:) widc nie wszystkie opisy sa na pokaz

Udost臋pnij ten post