Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 jakie? ja warka strong ciut mocne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 tyskie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 jedno tyskie, reszta Reddsy Sun :O mam do nich słabość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 4 sztuki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 aż tyle??? :D ja mam po jednym zawroty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja mam 2 na glowe z facetem ogladam:P ale tez po 1 juz mam lekko cieplo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ja mam mocną głowę:D ale jutro kacyk pewno będzie lekki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 w sumie mi to rybka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 jutrzejszy kacyk...? :) byleby było po czym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 powód będzie - albo przegrana albo wygrana:D a jak remis - cóż jako zaliczka na następny mecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ale ten początek meczu....co my byśmy bez Boruca zrobili:D sam gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 cos czuje ze jednak udupia:P z taka gra:D cioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 zgadzam sie gdyby ie boruc to juz by mieli cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 kurwa! przecież gdyby nie Boruc...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 3 :0:D by juz było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 i znowu on:O kurwa co za cioty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 Boruc najlepszym polskim piłkarzem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja chyba zmienię program :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 a to dopiero kwadrans, ciekawe ile wytrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 na mnie czeka zmywanie i smażenie schabowego, chyba się zabiorę do roboty bo piwa mi zabraknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 wiedzialam ze znowu bede sie wkurzac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja mam tgylko 2 ale o tyle dobrze ze wczesniej wypilam jedno i jak wezme te 2 to bede nietomna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 szkoda ze jutro do pracy. jeszcze ze 4 by się zdały:D najlepiej do tej pory oglądało mi się jak włosi w dupę dostawali i sedzia przystojny był;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 :O Boruc gra sam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ale dobrze ze chociaz on gra:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 sam na tylu austriaków, to tylko kwestia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 normalnie patałachy nooo, wcale piłki nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 a jak maja to spieprza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 12, 2008 chyba bym lepiej zagrała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 żenada, żenada. tylko narzekac na przetrenowanie i inne potrafią. gwiazdy cholerne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach