Gość warka strong P Napisano Czerwiec 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 robisz mi ochote na kalaiora i kotlety:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 schabowe kotlety;) a jak pachną;) kalafior oczywiscie śmierdzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ejjj ja jestem glodna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 może zarzuce jednego po meczu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 jednym to ja sie nie najem:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 daj maila to ci dwa podrzucę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 dwa to bedzie taka przekaska:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonieczka87 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 tyskie i królewskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 ale kalafiorka nie dam bo kalafiorek na jutro dla mężusia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 a schabowe nie dla mezusia??:D:D sam kalafior bedzie wpierniczal?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no nie za koszulkę jasna pogoda!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 Boruc mistrzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ze ciacho Napisano Czerwiec 12, 2008 jeszce troche, jeszcze troche !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 a tak swoją drogą to ile druzyn z grupy wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja nie mam pojecia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no bo jak dwie to zostaje nam chorwacja - niewykonalne, jak trzy no to już będzie jak się uda zakonczyć mecz takim wynikiem, jeśli to jest mecz ostatniej szansy to pewnie 3 drużyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 akcje Boruca rosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 co za skurwiel z sedziego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 i huj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no i gówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no ale gola mielismy na spalonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 chamstwo no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 co z tego e na spalonym ten sedzia pojebany jakis:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no zwlaszcza ze chwile wczesniej byla szarpanina zaczeta przez szwajcara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
switezianeczka 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 wlasnie, tego idiotyczny sedzia nie widzial:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 no to mamy po ptokach, juz widze jak pokonujemy chorwację i austria niemców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyskie Napisano Czerwiec 12, 2008 i kotlety przesolilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach